Paučinac – SDP je doživio izborni fijasko

Ničija ne dogori do zore pa neće ni njihova.
Paučinac – SDP je doživio izborni fijasko_6264b57725796.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Građanski aktivista Aladin Paučinac kazao je danas da Gradska inspekcija grada Novog Pazara služi za obračun sa građanskim aktivistima i političkim neistomišljenicima. Dodao da SDP ne može dovijeka biti na vlasti, te da će o pritiscima i prijetnjama koje dobija upoznati sve domaće i strane organizacije.

Smatra da je Gradska inspekcija “glavni vinovnik haosa u ovom gradu”, kad je u pitanju svakodnevni kvalitet života ljudi našla da se oštri na njega.

Paučinac istakao da je SDP na posljednjim izborima doživio fijasko, te da ih je narod kaznio na biralištima u Sandžaku.

“Nisam im ja kriv za izborni fijasko. Krivo im je lažno uvjerenje da je ovaj narod blentav do te mjere da oni mogu bez ikakvih posledica da rade šta hoće. Da mlate pare, a narodu da daju mrvice. Ako do sada krivično nisu kažnjavani zbog toga narod ih je kaznio na biralištima. Nije isključeno da neki neće i krivično odgovarati kako su se stvari zahuktale. Neka prate medije.

Država ima monopol nad nasiljem i treba da ga koristi u opravdanim slučajevima i u najmanjoj mogućoj meri. U ovom konkretnom slučaju pojedinci i interesne grupe kojima ne odgovaram zloupotrebljavaju taj represivni aparat i kažnjavaju me zato što radim na osvešćavanju građana. Oni što treba da znaju je da neće i ne mogu dovijeka da budu na vlasti. A batina ima dva kraja. Pa će vrlo nezgodno biti kad padnu sa vlasti. Sa svoje strane ja ću upoznati NVO sektor i sve relevantne domaće i strane organizacije sa ovim nasiljem koji gradska inspekcija vrši nadamnom. Ničija ne dogori do zore pa neće ni njihova”, poručuje Paučinac.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.