Cilj UNINP-a je spajati institucije i ljude

To je jedna životna škola u skroz drugom ambijentu. To je jedna posebna vrijednost koju svakom student savjetujem da iskoristi.
1E1F3B38-9910-4BDF-90A6-6F0709C7311F
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Programi razmjene studenata Internacionalnog univerziteta u Novom pazaru ohrabruju. Uvijek dobro dođe upoznati nove kulture, načine stvaranja, života i djelovanja

“Naš glavni cilj kao Univerziteta je da spajamo institucije i ljude. Našu profesori mogli su ići određeni vremenski period u inostranstvo i steći nova poznanstva što je doprinijelo stvaranju istraživačkih projekata. Naravno, cilj su nam prvenstveno studenti koji kad borave jedan semester u inostranstvu moraju studirati na drugom jeziku, upoznate drugačiji mentalitet, snalazite se.

To je jedna životna škola u skroz drugom ambijentu. To je jedna posebna vrijednost koju svakom student savjetujem da iskoristi. Učešće u Erasmus programu omogućava nam veliki broj razmjena tako da svakom studentu savjetujem da korisiti tu priliku barem da jedan semestra boravi u nekom drugom mentalitetu Malo pobjeći od našeg balkanskog mentaliteta i vidjeti kako se radi po zapadu ili istoku. To je jedno životno iskustvo koje treba iskoristiti”, poručio je prof. dr Suad Bećirović rektor Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.