Izložba najboljih likovnih radova Festivala stvaralaštva mladih

Putem izložbe likovnih radova mladi umetnici su stvorili svoju prvu komunikaciju sa publikom i još jednom dokazali da je Novi Pazar podneblje koje obiluje talentima.
Otvorena izložba najboljih likovnih radova Festivala stvaralaštva mladih_6250c1e01da6b.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

U Galeriji multimedijalnog centra u Novom Pazaru otvorena je izložba najboljih likovnih radova na Festivalu stvaralaštva mladih 2022.  S obzirom da je ovogodišnji festival, nakon dve godine pauze, bio revijalnog karaktera, svim autorima novopazarskih osnovnih i srednjih škola, čiji su radovi izloženi u Galeriji MMC-a uručene su plakete.

“Putem izložbe likovnih radova mladi umetnici su stvorili svoju prvu komunikaciju sa publikom i još jednom dokazali da je Novi Pazar podneblje koje obiluje talentima”, izjavila je koordinatorka izložbe Ajla Dazdarević.

Odlukom stručnog žirija u sastavu: Amra Hodžić Jejna, Ajla Dazdarević i Muhamed Đerlek Max predstavljen je impresivan broj crteža, slika rađenih tehnikama ulja ili akrilika na platnu, grafika, asamblaža, mozaika, vitraža, digitalnih printova i plakata, a najbolji autori su dobili posebne pohvale.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.