Završen Festival stvaralaštva mladih

Festival stvaralaštva mladih prevazišao je očekivanja organizatora, s obzirom na dvogodišnju pauzu.
Završen Festival stvaralaštva mladih_6247872b989b3.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Festival stvarlaštva mladih u Novom Pazaru uspešno je završen sinoć revijalnim nastupom najuspešnijih srednjoškolaca. Tokom 23 večeri festivala svoj talenat i kreativnost iskazalo je više od dve hiljade mladih predstavnika osnovnih i srednjih škola.

Program finalne večeri Festivala trajao je tri sata, jer je po oceni stučne komisije dosta učesnika zaslužilo revijalno predstavljanje u završnici. Festival stvaralaštva mladih prevazišao je očekivanja organizatora, s obzirom na dvogodišnju pauzu.

”Nismo mnogo očekivali od ovog festivala zato što smo imali pauzu od dve godine. Bilo je dosta pauze i u školama, što se tiče nastave, raspusta, online nastave. Međutim mogli smo videti svake večeri fantastične učesnike u svim disciplinama koje FSM sam po po sebi sadrži. Organizovali smo i završne večeri festivala. Festival je bio revijalnog karaktera ove godine, ali smo ipak odlučili ove godine tri večeri budu rezervisane za reviju najboiljih tačaka”, izjavila je glavna koordinatorka FSM.

Za osnovce su predhodno organizovane dve finalne večeri. Na ovogodišnjem festivalu, namasovnijoj manifestaciji za mlade u gradu mladih, kroz muziku, pesmu, igru, dramsko stvaralaštvo, film, oratorstvo, folklor i likovno stvaralaštvo, publici se predstavilo više od 2000 učenika osnovnih i srednjih škola.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.