Na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru otpočelo “Univerzitetsko proljeće”

Podizanjem zastava i intoniranjem univerzitetske himne obilježen je početak Univerzitetskog proljeća.
Na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru otpočelo “Univerzitetsko proljeće”_6246fc70499ed.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru otpočelo je “Univerzitetsko proljeće”, tradicionalna manifestacija kojom se označava početak studentskih aktivnosti.

Podizanjem zastava i intoniranjem univerzitetske himne obilježen je početak Univerzitetskog proljeća. Generalna menadžerica univerziteta dr Azra Ćatović istakla je da se otvaranjem univerzitetskog proljeća, otvaraju i vrata Internacionalnog univerziteta.

“Ono što je veoma bitno jeste da u svim tim događajima naši student imaju veliko učešće. Veoma je bitno naglasiti da mi želimo da predstavimo naše studente i da pokažemo javnosti šta sve naši student znaju i kakvim se vannastavnim aktivnostima bave i pored nastavnih. U sklopu samog Univerzitetskog proljeća imamo dosta događaja kao što je rganizacija Festivala knjige, zatim sportske igre, promocije knjiga, modna revija i mnogobrojni drugi događaji koji prate samo Univerzitetsko proljeće.”

Manifestacija “Univerzitetsko proljeće”, simbolički predstavlja buđenje i afirmaciju intelektualnih, moralnih i duhovnih vrijednosti.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.