Digitalni marker – prevuci tekst iz knjige u računar

Prepoznaje ukupno 50 jezika među kojima su kineski, grčki, hebrejski, japanski i španski.
16CEEAD9-8490-44BC-8655-9C1BDB8B7E5A
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Digitalni marker prenosi štampani tekst na računar, telefon ili tablet. Digitalni marker je zapravo mini skener koji prepoznaje tekst i pamti ga u digitalnom obliku. Reč je o digitalnoj olovci koja koristi optičko prepoznavanje znakova za prenos štampanih medija na računar, telefon ili tablet preko Bluetooth-a.

Jednostavno se uređaj prevuče preko reči, rečenica ili celih pausa i skenirani izbor se odmah pojavljuje u procesoru teksta. Digitalna olovka može da čita odlomke, odnosno pretvara tekst u govor.

Osim toga olovka ima funkciju da prevede tekst. Prepoznaje ukupno 50 jezika među kojima su kineski, grčki, hebrejski, japanski i španski. Tekst koji dobijate na računaru možete da obrađujete u wordu, odnosno pojavljuje se kao tekst a ne kao slika.

Druga funkcija ove olovke je pretvaranje podataka u tabele. Ova funkcija je namenjena za poreske prijave, medicinske kartone i slične podatke.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.