Digitalni marker – prevuci tekst iz knjige u računar

Prepoznaje ukupno 50 jezika među kojima su kineski, grčki, hebrejski, japanski i španski.
16CEEAD9-8490-44BC-8655-9C1BDB8B7E5A
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Digitalni marker prenosi štampani tekst na računar, telefon ili tablet. Digitalni marker je zapravo mini skener koji prepoznaje tekst i pamti ga u digitalnom obliku. Reč je o digitalnoj olovci koja koristi optičko prepoznavanje znakova za prenos štampanih medija na računar, telefon ili tablet preko Bluetooth-a.

Jednostavno se uređaj prevuče preko reči, rečenica ili celih pausa i skenirani izbor se odmah pojavljuje u procesoru teksta. Digitalna olovka može da čita odlomke, odnosno pretvara tekst u govor.

Osim toga olovka ima funkciju da prevede tekst. Prepoznaje ukupno 50 jezika među kojima su kineski, grčki, hebrejski, japanski i španski. Tekst koji dobijate na računaru možete da obrađujete u wordu, odnosno pojavljuje se kao tekst a ne kao slika.

Druga funkcija ove olovke je pretvaranje podataka u tabele. Ova funkcija je namenjena za poreske prijave, medicinske kartone i slične podatke.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.