Promovisana knjiga “Zašto je Bosna a ne ništa” autora Nerzuka Ćurka

Promociji je prisustvovao veliki broj ljubitelja dobre pisane reči tako da je autor bio zadovoljan posetom.
Promovisana knjiga “Zašto je Bosna a ne ništa” autora Nerzuka Ćurka_622fcc3e8ed68.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Knjiga pod nazivom “Zašto je Bosna a ne ništa” autora Nerzuka Ćurka promovisana je u novopazarskoj biblioteci “Dositej Obradović”. Promociji je prisustvovao veliki broj ljubitelja dobre pisane reči tako da je autor bio zadovoljan posetom.

“Naziv knjige se baš poklopio sa surovom stvarnošću u kojoj mi živimo, upravo u vremenu kada je Bosna suočena sa destrukcijama, sa idejama njenog povijesnog nestanka”, kazao je autor Nerzuk Ćurak. On je objasnio da u knjizi pita, analizira, istražuje i predlaže mogućnost da BiH bude bolje, pristojnije i razložnije građansko društvo u kome će svi njeni identiteti moći da se u potpusnosti ostvare u punoći svog bića .

Rekao je da se iskreno nada da je svojim pristupom i kritikom svih nacionalizama, i srpskog i hrvatskog i bošnjačkog ponudio jednu platformu za moguću Bosnu sa uverenjem da se nikada ne sme pristati na ideju koja se narodu prodaje i da je jedina moguća Bosna nacionalistička Bosna, odnosno podeljena Bosna.

Na promociji su o knjizi “Zašto je Bosna a ne ništa” govorili ispred Centra za kliničko istraživanje Amar Bahtijar, generalni izdavač za BiH Dragan Stojković i pisac i novinar Tomislav Marković.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.