Promovisana knjiga “Zašto je Bosna a ne ništa” autora Nerzuka Ćurka

Promociji je prisustvovao veliki broj ljubitelja dobre pisane reči tako da je autor bio zadovoljan posetom.
Promovisana knjiga “Zašto je Bosna a ne ništa” autora Nerzuka Ćurka_622fcc3e8ed68.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Knjiga pod nazivom “Zašto je Bosna a ne ništa” autora Nerzuka Ćurka promovisana je u novopazarskoj biblioteci “Dositej Obradović”. Promociji je prisustvovao veliki broj ljubitelja dobre pisane reči tako da je autor bio zadovoljan posetom.

“Naziv knjige se baš poklopio sa surovom stvarnošću u kojoj mi živimo, upravo u vremenu kada je Bosna suočena sa destrukcijama, sa idejama njenog povijesnog nestanka”, kazao je autor Nerzuk Ćurak. On je objasnio da u knjizi pita, analizira, istražuje i predlaže mogućnost da BiH bude bolje, pristojnije i razložnije građansko društvo u kome će svi njeni identiteti moći da se u potpusnosti ostvare u punoći svog bića .

Rekao je da se iskreno nada da je svojim pristupom i kritikom svih nacionalizama, i srpskog i hrvatskog i bošnjačkog ponudio jednu platformu za moguću Bosnu sa uverenjem da se nikada ne sme pristati na ideju koja se narodu prodaje i da je jedina moguća Bosna nacionalistička Bosna, odnosno podeljena Bosna.

Na promociji su o knjizi “Zašto je Bosna a ne ništa” govorili ispred Centra za kliničko istraživanje Amar Bahtijar, generalni izdavač za BiH Dragan Stojković i pisac i novinar Tomislav Marković.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.