Upućen poziv izbornim listama za predstavljanje programa i učešće u debatama

Besplatno nudimo emitovanje izborog materijala u sklopu izbornog bloka Jutarnjeg programa, Dnevnika kao i u namjenskom TV formatu u vidu debate.
EFC5A7FB-3B81-4D3C-8365-61B4E6A6494E
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Sandžak televizija intenzivno pratiti predizbornu kampanju učesnika iz sandžačkih opština za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije koji će biti održani 3. aprila 2022. godine.
U cilju objektivno izvještavanja javnosti dana 08.03.2022. uputili smo dopis svim parlamentarnim listama da svoj program predstave na našem mediju.

Sandžak televizija je uputila godinu dopise na zvanične e-mail adrese svih izbornih lista u kojima im nekomercijalno – besplatno nudimo emitovanje izborog materijala u sklopu izbornog bloka Jutarnjeg programa, Dnevnika kao i u namjenskom TV formatu u vidu debate.

Također, Sandžak televizija je ranije javno pozivala sve aktere izbora na medijsku saradnju na komercijalnoj osnovi. Ponudu možete pogledati na linku: https://sanapress.info/2022/02/18/televizija-sandzak-radio-refref-i-portal-sanapress-pozivaju-aktere-izbora-na-medijsku-saradnju/

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.