UNINP posjetila visoka delegacija Kantona Sarajevo

Predstavnici Kantona Sarajevo su izrazili zadovoljstvo posjetom i čestitali rukovodstvu Univerziteta na uspješnom radu.
UNINP posjetila visoka delegacija Kantona Sarajevo_622aa44a16d77.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Univerzitet u Novom Pazaru posjetila je visoka delegacija Kantona Sarajevo, Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, zastupnik u skupštini Kantona Sarajevo, Elvedin Okerić predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, Naida Hota-Muminović ministrica za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo prof.dr Aleksandra Nikolić, ministrica za visoko obrazovanje i nauku Kantona Sarajevo i Samir Avdić ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo.

Delegaciju su primili rektor Univerziteta u Novom Pazaru, prof.dr Suad Bećirović, prorektorica za nastavu, prof.dr Amela Lukač Zoranić i generalna menadžerka, prof.dr. Azra Ćatović.

Delegaciji su predstavljeni rezultati rada Univerziteta u Novom Pazaru kao i projekti koje Univerzitet realizuje. Predstavnici Kantona Sarajevo su izrazili zadovoljstvo posjetom i čestitali rukovodstvu Univerziteta na uspješnom radu.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.