UNINP posjetila visoka delegacija Kantona Sarajevo

Predstavnici Kantona Sarajevo su izrazili zadovoljstvo posjetom i čestitali rukovodstvu Univerziteta na uspješnom radu.
UNINP posjetila visoka delegacija Kantona Sarajevo_622aa44a16d77.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Univerzitet u Novom Pazaru posjetila je visoka delegacija Kantona Sarajevo, Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, zastupnik u skupštini Kantona Sarajevo, Elvedin Okerić predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, Naida Hota-Muminović ministrica za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo prof.dr Aleksandra Nikolić, ministrica za visoko obrazovanje i nauku Kantona Sarajevo i Samir Avdić ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo.

Delegaciju su primili rektor Univerziteta u Novom Pazaru, prof.dr Suad Bećirović, prorektorica za nastavu, prof.dr Amela Lukač Zoranić i generalna menadžerka, prof.dr. Azra Ćatović.

Delegaciji su predstavljeni rezultati rada Univerziteta u Novom Pazaru kao i projekti koje Univerzitet realizuje. Predstavnici Kantona Sarajevo su izrazili zadovoljstvo posjetom i čestitali rukovodstvu Univerziteta na uspješnom radu.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.