Predsjednik Mešihata primio delegaciju Sarajevskog kantona

Delegacija je upoznala domaćina sa aktuelnom političkom situacijom u Bosni i Hercegovini, sa posebnim akcentom na Sarajevski kanton.
Predsjednik Mešihata primio delegaciju Sarajevskog kantona_6229fb4409cf4.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Predsjednik Mešihata Islamske zajednice muftija dr Mevlud ef. Dudić sa saradnicima primio je delegaciju Sarajevskog kantona koju su činili: Elvedin Okerić – predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, Samir Avdić – ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo i Elmedin Konaković – član Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, koji su boravili u posjeti Sandžaku.

U srdačnom razgovoru, gospodin Konaković je naglasio da u nizu zvaničnih posjeta koje su imali osjećali su potrebu posjetiti i Islamsku zajednicu kojoj pripadaju i sastati se sa muftijom Dudićem sa kojim je imao nekoliko susreta raznim prigodama.

Tom prilikom, delegacija je upoznala domaćina sa aktuelnom političkom situacijom u Bosni i Hercegovini, sa posebnim akcentom na Sarajevski kanton. Predsjednik Mešihata se zahvalio na ovoj posjeti i kazao da ozbiljni političari postupaju na ovaj način, poštujući „majku svih Bošnjaka“, a to je Islamska zajednica.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.