Posebna kontrola biračkih mjesta u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Za sada ne postoji saradnja s drugim opozicionim koalicijama i strankama oko organizovanja kontrolora na biračkim mjestima.
Ilustracija: Teresa Meek
Ilustracija: Teresa Meek
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Predsjednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je danas da će koalicija “Ujedinjeni za pobedu Srbije – Marinika Tepić” imati kontrolore na svih 8.900 biračkih mesta u Srbiji.

Milivojević je agenciji Beta kazao da će se posebna pažnja posvetiti kontroli na biračkim mjestima na teritoriji Novog Pazara, Sjenice, Tutina, Priboja i Prijepolja, kao i u opštinama s većinskim madjarskim stanovništvom.

Dodao je da će 3. aprila glasanje za birače s Kosova i Metohije biti organizovano u opštinama Raška, Vranje, Kuršumlija i Medveđa i naglasio da će opozicija imati kontrolore i na tim biračkim mjestima.

Milivojević je rekao da za sada ne postoji saradnja s drugim opozicionim koalicijama i strankama oko organizovanja kontrolora na biračkim mjestima, ali da očekuje da će uskoro na tom planu biti uspostavljena saradnja s koalicijom „Moramo“.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.