Nema koalicije sa strankama bliskim SNS-u

građeni pa sad moraju da vode svoju porodicu – ovdje su slobodni ljudi, željni pravde, istine i slobode. Ja sam beskrajno ponosna na odziv Pazaraca u današnjem danu
89EDDBA7-80FD-4146-80F2-395E20933BA8
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Predstavlajući izborni program liste “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, njen nosilac Marinika Tepić u izjavi za medije istakla da će se na ovim izborima glasati za ili protiv Aleksandra Vučića.

“Korupcija je do te mjere, ne samo do nosa nego i preko glave. Podaviše se svi u korupciji. Ne možete dijete da upišete u vrtić ako nemate vezu, ne možete na normalan ljekarski pregled da odete ako se ne podrazumijeva da počastite ljekara. Ja ne krivim tu drugu stranu, krivim sistem kao takav koji je dopustio da to bude pravilo”, kazala je Tepić.

Ne postoji šansa da se ide u koaliciju sa onim strankama koje su bile ili su sada dio politike SNS-a, poručuje Tepić.

“Ja koliko znam oni su u direktnon saradnji sa SNS-om, a obzirom da je naš stav da nema koalicije sa SNS-om i strankama današnjeg režima ni na koji način, ni direktno niti indirektno – to vam je odgovor i na vaše pitanje”, dodala je Tepić.

Na pitanje novinara kako komentariše odziv građana Novog Pazara ovom skupu, Mirinika Tepić kazala da su prisutni oni koji su dušom i umom slobodni ljudi.

“Ovdje nisu ljudi koji su dovezeni autobusima, kolima, kojima je plaćena jedna ili dvije “crvene” da dođu ili sendvič, koji su ucijenjeni radnim mjestima, koji su zbog nekih kapilarnih glasova nagrađeni pa sad moraju da vode svoju porodicu – ovdje su slobodni ljudi, željni pravde, istine i slobode. Ja sam beskrajno ponosna na odziv Pazaraca u današnjem danu”, istakla je Marinika Tepić.

Lista “Ujedinjeni za pobedu Srbije” nalaziće se pod rednim brojem 5.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.