Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić posetila je Priboj

Ona je naglasila da opština Priboj obiluje mnogim prirodnim i kulturno-istorijskim bogatstvima predstavljaju značajan turistički potencijal.
BA2F4693-1735-4405-A7BD-C60E367731A9
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Priboj – Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić posetila je danas Priboj gde se sastala sa predsednikom opštine Priboj Lazarom Rvovićem i njegovim saradnicima.

Na sastanku se razgovaralo o uspehu industrijske zone u ovom gradu, o infrastrukturnim projektima koje je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija do sada realizovalo, ali i o budućim projektima kada je reč o unapređenju turizma.

„Ono na šta smo posebno ponosni je izgradnja Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru u koju je resorno Ministarstvo uložilo 38 miliona dinara, a koje sada predstavlja jednu od najznačajnijih turističkih aduta ove opštine. Takođe, novoizgrađena pešačko-biciklistička staza u koju je Ministarstvo uložilo 35 miliona dinara doprineće ne samo proširenju turističke ponude već i poboljšanju kvaliteta života građana“, istakla je ministarka Matić.

Ona je naglasila da opština Priboj obiluje mnogim prirodnim i kulturno-istorijskim bogatstvima predstavljaju značajan turistički potencijal.

Prilikom posete ministarka je obišla i jednu od najstarijih kuća u Srbiji – kuću Jevđevića, kao i novoizgrađenu stazu zdravlja.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je od 2015-2021. godine u opštini Priboj za projekte razvoja turizma ukupno opredelilo 95.2 miliona dinara.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.