Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić posetila je Priboj

Ona je naglasila da opština Priboj obiluje mnogim prirodnim i kulturno-istorijskim bogatstvima predstavljaju značajan turistički potencijal.
BA2F4693-1735-4405-A7BD-C60E367731A9
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Priboj – Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić posetila je danas Priboj gde se sastala sa predsednikom opštine Priboj Lazarom Rvovićem i njegovim saradnicima.

Na sastanku se razgovaralo o uspehu industrijske zone u ovom gradu, o infrastrukturnim projektima koje je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija do sada realizovalo, ali i o budućim projektima kada je reč o unapređenju turizma.

„Ono na šta smo posebno ponosni je izgradnja Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru u koju je resorno Ministarstvo uložilo 38 miliona dinara, a koje sada predstavlja jednu od najznačajnijih turističkih aduta ove opštine. Takođe, novoizgrađena pešačko-biciklistička staza u koju je Ministarstvo uložilo 35 miliona dinara doprineće ne samo proširenju turističke ponude već i poboljšanju kvaliteta života građana“, istakla je ministarka Matić.

Ona je naglasila da opština Priboj obiluje mnogim prirodnim i kulturno-istorijskim bogatstvima predstavljaju značajan turistički potencijal.

Prilikom posete ministarka je obišla i jednu od najstarijih kuća u Srbiji – kuću Jevđevića, kao i novoizgrađenu stazu zdravlja.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je od 2015-2021. godine u opštini Priboj za projekte razvoja turizma ukupno opredelilo 95.2 miliona dinara.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.