Nakon dvije godine pauze: Festival stvaralaštva mladih počinje 14. marta

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Sve je spremno da kroz Kulturni centar prođu mališani iz Predškolske ustanove “Mladost”, novopazarski osnovci i srednjoškolci, te da pokažu svoje talente i program koji su sa mentorima vrijedno pripremali.
Nakon dvije godine pauze: Festival stvaralaštva mladih počinje 14. marta_621ffa37b2b4d.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Novopazarski Kulturni centar privodi kraju pripreme za realizaciju najmasovnijeg omladinskog projekta, Festivala stvaralaštva mladih. Ovogodišnji Festival održava se nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa i biće revijalnog karaktera. Festival počinje 14. marta i trajaće do kraja mjeseca.

Urednica u Kulturnom centru Novi Pazar kaže da je sve spremno da kroz Kulturni centar prođu mališani iz Predškolske ustanove “Mladost”, novopazarski osnovci i srednjoškolci, te da pokažu svoje talente i program koji su sa mentorima vrijedno pripremali.

Zbog i dalje aktuelne pandemije, ovogodišnji Festival stvaralaštva mladih biće revijalnog karaktera i realizovaće se izmjenjeno u odnosu na zvaične propozicije. Dnevno će se predstavljati po dvije obrazovne ustanove, a trajanje programa ograničeno je na 50 minuta.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.