Formiran izborni štab liste “MUFTIJIN AMANET – SPP – Usame Zukorlić” za Švicarsku

Prisutnima se obratio i Senad Sejdović i tom prilikom pozvao sve Bošnjake Švicarske da daju podršku listi MUFIJIN AMANET i predsjedniku Zukorliću.
Formiran izborni štab liste “MUFTIJIN AMANET – SPP – Usame Zukorlić” za Švicarsku_621d74eddd292.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Dana 28.02.2022. godine u Cirihu je formiran izborni štab liste „MUFTIJIN AMANET – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Usame Zukorlić“ sa ciljem organiziranja glasanja u ambasadi Repubike Srbije za sve one koji imaju državljanstvo Srbije, a žive u Švicarskoj.

Predstavnik za dijasporu ispred SPP-a Asmir Bihrac pojasnio je proceduru i uputio Bošnjake na koji način da ostvare pravo glasa u ambasadama i konzulatima Zapadne Evrope.

Prisutnima se obratio i Senad Sejdović i tom prilikom pozvao sve Bošnjake Švicarske da daju podršku listi MUFIJIN AMANET i predsjedniku Zukorliću.

Nakon konstruktivne diskusije upućena poruka da će Bošnjaci nastaviti put pravde i pomirenja koji je trasirao rahmetli akademik muftija Muamer Zukorlić.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.