Regija Nordvestfalen jedinstvena u podršci listi MUFTIJIN AMANET

Skup je poselamio Nusret Balić iz Dortmunda uz poruku da će Stranka pravde i pomirenja na čelu sa predsjednikom Usamom Zukorlićem uvijek imati podršku Bošnjaka Dortmunda.
Regija Nordvestfalen jedinstvena u podršci listi MUFTIJIN AMANET_621ad3448e3df.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

U Dortmundu je formiran izborni štab liste „MUFTIJIN AMANET – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Usame Zukorlić“ sa ciljem organiziranja glasanja  za sve one koji imaju državljanstvo Srbije, a žive u ovom njemačkom gradu.

Pored glavnog izbornog štaba u Dortmundu kao predstavnika regije Nordvestfalen , formirani su i lokalni izborni štabovi u gradovima Bochum, Munster, Hatingen, Moers, Ludenscheid, Bilefeld, Essen, Koln, Wuppertal, Gesenkirchen, Duisburg, Dusseldorf, Oberhausen.
Skupu se obratio član predsjedništva SPP zadužen za dijasporu Ljutvo Balkan i tom prilikom pozvao sve Bošnjake Dortmunda i okoline da daju podršku listi „MUFTIJIN AMANET – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Usame Zukorlić“.

Skup je poselamio Nusret Balić iz Dortmunda uz poruku da će Stranka pravde i pomirenja na čelu sa predsjednikom Usamom Zukorlićem uvijek imati podršku Bošnjaka Dortmunda.
Asmir Bihorac je tim povodom pojasnio Bošnjacima na koji način najbolje mogu da ostvare pravo glasa u ambasadama i konzulatima Zapadne Evrope.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.