Bošnjaci Berlina jedinstveni u podršci listi MUFTIJIN AMANET

Skupu se obratio i odbornik SO Tutin Jašar Balić koji je uputio tople riječi prisutnima uz poruku da se uključe kako bi SPP ostvario što bolji rezultat.
Bošnjaci Berlina jedinstveni u podršci listi MUFTIJIN AMANET_62198073341fb.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Juče je u Berlinu formiran izborni štab liste „MUFTIJIN AMANET – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Usame Zukorlić“ sa ciljem organiziranja glasanja  za sve one koji imaju državljanstvo Srbije, a žive u ovom njemačkom gradu.

Skupu se obratio član predsjedništva SPP za dijasporu Ljutvo Balkan i tom prilikom pozvao sve Bošnjake Berlina da daju podršku listi MUFIJIN AMANET i predsjedniku Zukorliću.

Skupu se obratio i odbornik SO Tutin Jašar Balić koji je uputio tople riječi prisutnima uz poruku da se uključe kako bi SPP ostvario što bolji rezultat.

U svom obraćanju Asmir Bihorac pojasnio i uputio Bošnjake na koji način da ostvare pravo glasa u ambasadama i konzulatima Zapadne Evrope.

Bošnjaci Berlina su srdačno poselamili predstavnike SPP-a i predsjednika Usamu Zukorlića i prihvatili poziv uz poruku da će se rado odazvati i uzeti učešće na predstojećim izborima.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.