SPP i grupa građana „Bez diskriminacije – Aladin Dino Kurtović“ nastavljaju saradnju i na parlamentarnom nivou

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Potpisnici sporazuma su se saglasili da će se zajednički zalagati za politiku pravde i pomirenja koju je afirmisao rahmetli akademik muftija Muamer Zukorlić.
Stranka pravde i pomirenja i GG Bez diskriminacije Aldin Dino Kurtović nastavljaju saradnju i na parlamenatrnom nivou_621634b27c694.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Nakon uspostavljene saradnje na lokalnom nivou u Sjenici 2020. godine između Stranke pravde i pomirenja i GG Bez diskirminacije Aldin Dino Kurtović ova dva politička subjekta nastavljaju zajedničku saradnju i na parlamentarnom nivou.

Prepoznajući zajedničku potrebu saradnje i djelovanja Sporazum o saradnji potpisali su predsjednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić i predsjednik GG Bez diskriminacije Aldin Kurtović.

Potpisnici sporazuma su se saglasili da će se zajednički zalagati za politiku pravde i pomirenja koju je afirmisao rahmetli akademik muftija Muamer Zukorlić i da će na tim principima biti zasnovano njihovo zajedničko djelovanje u Narodnoj skupštini i Vladi Republike Srbije.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.