Po jedan kandidat iz NP i TT na listi “Ujedinjeni za pobedu Srbije”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Ova lista koju čine opozicione stranke biće na petom mestu na glasačkom listiću.
Po jedan kandidat iz NP i TT na listi “Ujedinjeni za pobedu Srbije” -  Naslovi.net
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Na izbornoj listi “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” nalazi se dvoje kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije iz Novog Pazara i Tutina, saznaje radio Sto plus.

Na 83. mestu liste sačinjene od 250 kandidata nalazi se studentkinja Fakulteta političkih nauka i članica Demokratske stranke Dženana Čalaković iz Tutina, dok je jedno mesto ispod nje Benjamin Birđozlić, pravnik iz Novog Pazara, član Stranke slobode i pravde.

Ova lista koju čine opozicione stranke biće na petom mestu na glasačkom listiću.

Na listi “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, koja je četvrta proglašena, nalaze se dvojica žitelja Sjenice i po jedan stanovnik Novog Pazara i Tutina.

Penzioner Salih Selimović iz Sjenice je na 25., a njegov sugrađanin inženjer mašinstva Radoslav Kaličanin na 96. mestu. Studentkinja Simona Veselinović iz Novog Pazara je 134., a Tutinac, mašinski inženjer, Velibor Savić 147.

Na 36. mestu liste “Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju” nalazi se Veroslav Karličić, službenik iz Sjenice, dok je inženjer mašinstva Goran Sarić iz Novog Pazara na 146. mestu.

Na listi “Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici” su komercijalista iz Sjenice Vlastimir Kaličanin (137) i penzioner iz Novog Pazara Jovan Jošić koji je na 202. mestu.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.