Otvorena kancelarija Stranke slobode i pravde

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
On je istakao da je ova stranka otvorila kancelariju u ulici 8. marta i pozvao građane da se učlane.
Benjamin-Birdjozlic-SSP-1024x577
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Predsjednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru Benjamin Birđozlić rekao je danas da ova partija ima plan za rješavanje gorućih problema u ovom gradu.

“Mi imamo plan za bolji život u Novom Pazaru i vraćanje pravde i povjerenja u institucije. Svesni smo da ovaj grad ima probleme u vezi nezaposlenosti, zagađenja životne sredine, korupcije, odlaska mladih, nepotizma i pravde i zato želimo da svojim djelovanjem to promijenimo”, rekao je Birđozlić novinarima.

On je istakao da je ova stranka otvorila kancelariju u ulici 8. marta i pozvao građane da se učlane, a zainteresovani i da se prijave za kontrolore na predstojećim izborima.

“Pozivam Novopazarce da 3. aprila izađu na izbore i glasaju za listu koju će predvoditi naš kandidat Marinika Tepić na parlamentarnim i Zdravko Ponoš na predsjedničkim izborima. Sačuvajmo na taj način volju naroda”, rekao je Birđozlić

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.