SPP želi biti rješenje za svakog žitelja Novog Pazara

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
79773951_153959492680929_3327568063385042944_n
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Poražavajući je presjek stanja budžeta Grada Novog Pazara. Za razvoj i napredak ove zajednice nije učinjeno gotovo ništa, naglašava potpredsjednik Gradskog odbora SPP-a. Kampanja će u narednom periodu biti, najavljuje energična kako bi se učinilo sve da ovaj grad bude bolji dom za sve njegove žitelje.

“To su novci građana. Svi koji učestvuju u političkom životu moraju znati da troše novac ljudi koji zadnjim atomima snage zarađuju i daju za opšte dobro da se nešto napravi. Stranka pravde i pomirenja želi kroz kampanju doći do svakog čovjeka i da povjeri sebe u smislu da SPP bude njegovo rješenje. Želimo razgovarati s tim ljudima, šta su njihovi problemi, zahtjevi, kako oni vide budućnost Novog Pazara, šta je to što je potrebno jednoj porodici u smislu egzistencije, koliko je moguće djecu školovati na adekvatan način, kakva je porodična politika. Još ranije sam se zalagao da bi bilo potrebno otvoriti porodične radionice.

Na nivou Novog Pazara savjetovati se s roditeljima i dati im priliku da iznesu određene porodične probleme i pomoći im da se riješe. Nisu samo u pitanju finansijski problemi. Mislim da će naša kampanja biti jako energična u smislu kontakta između predstavnika Stranke i širokih narodnih masa. Želimo napraviti taj susret i ponuditi rješenja koja će, vjerujemo, prepoznati svi građani i dati priliku jednoj novoj energiji, jednoj novoj političkoj eliti koja će učiniti sve da Novi Pazar postane bolji dom za sve građane na ovom prostoru, kaže, između ostalog”, prof. dr Mustafa Fetić potpredsjednik Gradskog odbora SPP-a.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.