Letelica za luksuzna krstarenja nebom

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Letelica bi trebalo da stigne sa svim luksuznim dodacima koji obično mogu da se vide na skupim jahtama, na primer bazen na krovu.
Lazzarini
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Lazzarini Design Studio je osmislio letelicu za luksuzna putovanja, a u pitanju je koncept koji prikazuje transportno sredstvo koje liči na brod koji umesto da plovi – leti.

„Nebeska jahta“ liči na nešto između aviona, broda i cepelina, a još uvek nije odmakla daleko od koncepta. Lazzarini studio je već poznat po skupim idejama, konceptima za luksuzna transportna sredstva. Centralni deo letelice je napravljen od ugljeničnih vlakana i meri oko 80 metara u dužinu, dok su sa strane prostori za putnike koji mere oko 150 metara.

Letelica bi trebalo da stigne sa svim luksuznim dodacima koji obično mogu da se vide na skupim jahtama, na primer bazen na krovu. Tu su i drugi dodaci, napravljeni za one koji imaju dovoljno novca za ideje koje očigledno nisu od ključnog značaja za ostatak sveta.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.