Bošnjaci u Srbiji biće bezbjedni i zaštićeni, ovo je njihova zemlja

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
“Naravno da niko ne može da se saglasi sa tim da vređate ili pretite pripadnicima drugih naroda podsećanjem na ubistva nevinih ljudi.”
1F618021-EA02-4030-AE92-4586F10B2815
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

“Što se tiče događaja iz Priboja, nisam sve detalje video, moje je da kažem Bošnjacima u Srbiji da je ovo njihova zemlja, jednako koliko i moja, jednako koliko i svih nas. Biće apsolutno bezbedni i zaštićeni, srpska država neće dozvoliti bilo kakve incidente” – poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Tako je prokomentarisao snimak proslave rođenja deteta Dragana Zekovića, policajca iz Priboja, na kojem su se, kako video snimci pokazuju, pevale nacionalističke i fasištičke pesme o Vukovaru, Srebrenici, Sjenici i Novom Pazaru.

Na pitanje kako komentariše taj snimak, Vučić je poručio da niko ne može da se saglasi sa vređanjem drugih naroda.

“Video sam taj snimak. Što se tiče događaja iz Priboja, nisam sve detalje video, moje je da kažem Bošnjacima u Srbiji da je ovo njihova zemlja, jednako koliko i moja, jednako koliko i svih nas. Biće apsolutno bezbedni i zaštićeni. Naravno da niko ne može da se saglasi sa tim da vređate ili pretite pripadnicima drugih naroda podsećanjem na ubistva nevinih ljudi” – kazao je Vučić.

“Što se tiče odnosa Srba i Bošnjaka, mi moramo da razumemo da jedni bez drugih ne možemo da živimo i opstanemo. I što pre shvatimo, to će biti bolje i za jedne i za druge” – poručio je Vučić.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.