“Vlada da nastavi sa ulaganjem u Bijelo Polje”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
“Upravo je to snažan motiv za nastavak politike podsticanja razvoja preduzetništva u centru sjevernog regiona naše države i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, posebno za mlade ljude, koji će svojim znanjem i entuzijzmom učiniti neupitnom evropsku budućnost grada.”
“Vlada da nastavi sa ulaganjem u Bijelo Polje”_61d2f79be8d32.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Za razvojne rezultate Opštine Bijelo Polje, zaslužna je lokalna uprava, koja umješno, u saradnji s Vladom i drugim institucijama na državnom nivou, doprinosi i sveukupnom napretku Crne Gore, kao članice NATO-a, zemlje na poodmaklom putu ka EU, i višedecenijskom faktoru regionalne stabilnosti. To je u čestitiki povodom Dana Opštine saopštio predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Bijelo Polje predstavlja prepoznatljiv simbol multietničnosti, multikulturalnosti i multikonfesionalnosti, što smo u Crnoj Gori s posebnom odgovornošću baštinili, uspješno odolijevajući sve većim izazovima. Takođe, ponosno čuvajući slobodarsku i antifašističku ideju izgrađivali smo čvrste temelje savremenog demokratskog društva”, poručio je Đukanović.

Savremeno Bijelo Polje, bogato ljudskim i prirodnim resursima, kako je kazao, postao je grad stabilnog i dinamičnog razvoja, koji ubjedljivo jemči osjetno bolji kvalitet života svojim građanima.
“Upravo je to snažan motiv za nastavak politike podsticanja razvoja preduzetništva u centru sjevernog regiona naše države i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, posebno za mlade ljude, koji će svojim znanjem i entuzijzmom učiniti neupitnom evropsku budućnost grada. Takvim pristupom i prepoznatljivim preglaštvom žitelja Bijelog Polja, uspjećemo da se zajednički izdignemo i iz posljedica krize izazvane pandemijom covid-19 virusa”, navodi se u čestitki.
O razvojne rezultate oripisuje lokalnoj upravi.

“Izražavam nadu da će i aktuelna Vlada, u vremenu trajanja svog mandata, prepoznati potencijale Bijelog Polja i nastaviti sa strateškim ulaganjem u ovaj grad i sjevernu regiju naše države“, zaključio je Đukanović.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.