Sretno dijete se ne rađa, već postaje kvalitetnim obrazovanjem

El-Kelimeh i odgoj djece ne idu jedno bez drugog.
Ilustracija: Zaara Adnan
Ilustracija: Zaara Adnan
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Izdavačka kuća El-Kelimeh omogućava svakoj porodici da u svojim domovima posjeduje prebogate naslove iz islamske literature. El-Kelimeh i odgoj djece ne idu jedno bez drugog

–Sreća i radost usko su povezani i to sve dolazi iznutra. Sretno dijete se ne rađa, ono postaje takvo jednim kvalitetnim vaspitanjem. Vrtić “Reuda” izvor je inspiracije za dječije umove i srca. Takvo će i ostati na čelu s našom upravnicom Aidom Rašljanin koja se nesebično daje za dobrobit svih nas a naročito mališana. Mi vaspitači imamo jednu veliku i odgovornu ulogu i tu smo da im odagnamo strepnju, suzu, damo motivaciju da vjeruju u sebe. Usaditi im tu ljubav za čitanjem. To je najbolja institucija u životu da vam dijete vrati. Roditelj I dijete ostvarit će jednu dobru vezu čitanjem. To je jedan djelić iz Izdavačke kuće “El-Kelimeh”, ja ih zovem džennetska bašta gdje će svako za sebe naći naslov a jedna rečenica koju pročitate u knjizi može biti promjena vašeg života. Vjerujte da niste isti poslije pročitane svake knjige, kaže u Sandžačkom jutru Binasa Muratović vaspitačica predškolske ustanove Reuda predstavljajući izdanja za djecu “El-Kelimeha”.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.