Sretno dijete se ne rađa, već postaje kvalitetnim obrazovanjem

El-Kelimeh i odgoj djece ne idu jedno bez drugog.
Ilustracija: Zaara Adnan
Ilustracija: Zaara Adnan
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Izdavačka kuća El-Kelimeh omogućava svakoj porodici da u svojim domovima posjeduje prebogate naslove iz islamske literature. El-Kelimeh i odgoj djece ne idu jedno bez drugog

–Sreća i radost usko su povezani i to sve dolazi iznutra. Sretno dijete se ne rađa, ono postaje takvo jednim kvalitetnim vaspitanjem. Vrtić “Reuda” izvor je inspiracije za dječije umove i srca. Takvo će i ostati na čelu s našom upravnicom Aidom Rašljanin koja se nesebično daje za dobrobit svih nas a naročito mališana. Mi vaspitači imamo jednu veliku i odgovornu ulogu i tu smo da im odagnamo strepnju, suzu, damo motivaciju da vjeruju u sebe. Usaditi im tu ljubav za čitanjem. To je najbolja institucija u životu da vam dijete vrati. Roditelj I dijete ostvarit će jednu dobru vezu čitanjem. To je jedan djelić iz Izdavačke kuće “El-Kelimeh”, ja ih zovem džennetska bašta gdje će svako za sebe naći naslov a jedna rečenica koju pročitate u knjizi može biti promjena vašeg života. Vjerujte da niste isti poslije pročitane svake knjige, kaže u Sandžačkom jutru Binasa Muratović vaspitačica predškolske ustanove Reuda predstavljajući izdanja za djecu “El-Kelimeha”.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.