Zbog tragedije danas bez crvenog tepiha, projekcije filma u zakazanim terminima

Otkazan je dolazak glumaca i neće biti svečanog poklona na sceni, biće prisutne samo osobe iz produkcije filma, saopšteno je iz Kulturnog centra Novi Pazar.
Zbog tragedije sutra bez crvenog tepiha, projekcije filma u zakazanim terminima_61ca48c70564e.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Zbog tragedije u kojoj su četvorica mladića izgubila život i dana žalosti koji je Grad Novi Pazar proglasio, najavljena svečanost na premijeri filma “Quo Vadis, Aida?” će izostati.

Otkazan je dolazak glumaca i neće biti svečanog poklona na sceni, biće prisutne samo osobe iz produkcije filma, saopšteno je iz Kulturnog centra Novi Pazar.

Projekcije, međutim nisu otkazane, tako da svi koji su kupili kartu mogu pogledati film u zakazanim terminima, u 17h i 20.30h.

Majke Srebrenice dolaze u Novi Pazar, a povodom premijere filma, najavio je u Dnevniku direktor KC Husein Memić.

On je podsetio da je odložena i svečanost “Veče dijaspore”, a prema njegovim rečima, manifestacija posvećena našim sugrađanima koji su u više navrata  učestvovali u humanitanim akcijama  i nesebično pomagali, biće organizovana najverovatnije u maju.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.