Prva ”Zlatna nota” u Novom Pazaru u subotu 18. decembra

Žiri festivala će birati najbolju kompoziciju, najbolju muziku, najbolji tekst, najbolji aranžman i najboljeg izvođača, a biće organizovano i glasanje za nabolju kompoziciju po izboru publike, posredstvom socijalnih mreža.
Imamović u Dnevniku: Prva ”Zlatna nota” u Novom Pazaru u subotu 18. decembra_61b7d3bbe0126.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Pripreme za prvi muzički, dečji festival ”Zlatna nota” u završnoj su fazi. Konkurs je bio otvoren do 1. decembra, izabrani su učesnici koji će nastupiti u suboru 18. decembra u 20h. Urednik muzičkog programa KC Novi Pazar i idejni tvorac festivala Aladina Imamović kazao je, gostujući u Dnevniku RTV Novi Pazar, da je ”Zlatna nota” osmišljena kako bi  mladima u Novom Pazaru, zemlji i regionu bio ponuđen kvalitetan stvaralački poligon. Na konkurs je stiglo preko 30 prijava, 13 je ušlo u takmičarsku konkurenciju. Takmičari su iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

”Očekivanja su nam velika, ali je naš prvenstveni cilj da utabamo put dečijoj pesmi u Novom Pazaru, da Kulturni centar postane poligon još jedne značajne manifestacije, koju u budućnosti može razvijati bilo ko, pa čak i mlađi ljudi, možda i učesnici prvog festivala. Naša želja je da stvorimo mostove sa stvaraocima dečije muzike i izvođačima, da im budemo sjajni domaćini, da promovišemo prave vrednosti i da u budućnosti naučimo nešto više o ovom događaju, te pretendujemo na ulogu jednog od najbitnijih festivala u regiji, ne samo u bivšoj Jugoslaviji već nadam se i šire” kazao je Imamović.

Žiri festivala će birati najbolju kompoziciju, najbolju muziku, najbolji tekst, najbolji aranžman i najboljeg izvođača, a biće organizovano i glasanje za nabolju kompoziciju po izboru publike, posredstvom socijalnih mreža.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.