Zukorlić: Na zlo ćemo odgovoriti dobrim

"Pitanje je vremena kada ćemo da preuzmemo vlast", kazao je Zukorlić.
Zukorlić: Nek oni vrijeđaju, mi nećemo – Na zlo ćemo odgovoriti dobrim_61bb4c85ad577.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Poštovani članovi i simpatizeri Stranka pravde i pomirenja – SPP

Ne napadajte imena lidera političkih partija koje su nam oponenti, bez obzira kakvi napadi dolazili iz njihovih redova na nas. Ne napadajte imena njihovih funkcionera, jer će mnogi od njih biti naši saradnici i saborci, pa da u srcima ne ostane nešto nažao. Ne napadajte imena njihovih stranaka, jer danas vode jednu politiku, sutra će voditi drugačiju. Nadamo se bolju.

Nek oni vrijeđaju. Mi nećemo. Mi ćemo na zlo da odgovorimo dobrim. Ne kritikujmo ljude. Kritikujmo loša djela, loše pojave i loše fenomene. Hajde tu energiju da uložimo u postizanje rezultata. Uložimo energiju u ideje i projekte. Uložimo energiju da objasnimo novim ljudima, posebno omladini zašto je ovaj put, Muftijin put pravde i pomirenja, najbolji put za Sandžak i cijeli zapadni Balkan.

Mi smo jedina opozicija u Sandžaku. Jedina nova opcija koja može smijeniti ovu 3+ decenijsku vlast. Pitanje je vremena kada ćemo da preuzmemo vlast. Valja nam od sada se spremati za tu odgovornost i imati najbolje ljude koji će odgovoriti tim brojnim funkcijama.

Samo pravo ka pravdi i pomirenju,

Vaš Usame Zukorlić

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.