Borba za četvrtog odbornika se nastavlja

Muratović najavio žalbu Ustavnom sudu.
Still0615_00007
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Izborni ciklusi ne samo tokom ovih već i svih prethodnih izbora u Petnjici i uopšte u Crnoj Gori veoma su kompleksni. U Petnjici živi oko pet i po hiljada stanovnika, koje 98 posto čini bošnjačko-muslimansko stanovništvo. Izbori su bili i u Mojkovcu u kojem većinski živi srpsko pravoslavno stanovništvo i na Cetinju koje je crnogorsko.

Mislim da su i u prethodnim periodima namjerno pravljeni izbori u te tri opštine samo da bi se uzeli parametri kakva je pozicija političkih stranaka u Crnoj Gori. DPS je izgubila u sve tri Opštine ako pogledate. U Petnjici će imati većinu zbog prelivanja glasova i što su postojale nepravilnosti na nekim od biračkim mjesta. Žalili smo se opštinskoj i državnoj komisiji, a najavljena je i žalba Ustavnom sudu. Ja sam jedan odbornik, Aldin Muratović i Adnan Muhović. Nadamo se da će Ustavni sud uvažiti i bit će i Binela Hodžić. Borba se nastavlja ali to ne znači da ćemo da sjedimo. Šta god da se desi mi imamo naše principe i ciljeve prema kojim idemo, kaže Almir Muratović potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.