Borba za četvrtog odbornika se nastavlja

Muratović najavio žalbu Ustavnom sudu.
Still0615_00007
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Izborni ciklusi ne samo tokom ovih već i svih prethodnih izbora u Petnjici i uopšte u Crnoj Gori veoma su kompleksni. U Petnjici živi oko pet i po hiljada stanovnika, koje 98 posto čini bošnjačko-muslimansko stanovništvo. Izbori su bili i u Mojkovcu u kojem većinski živi srpsko pravoslavno stanovništvo i na Cetinju koje je crnogorsko.

Mislim da su i u prethodnim periodima namjerno pravljeni izbori u te tri opštine samo da bi se uzeli parametri kakva je pozicija političkih stranaka u Crnoj Gori. DPS je izgubila u sve tri Opštine ako pogledate. U Petnjici će imati većinu zbog prelivanja glasova i što su postojale nepravilnosti na nekim od biračkim mjesta. Žalili smo se opštinskoj i državnoj komisiji, a najavljena je i žalba Ustavnom sudu. Ja sam jedan odbornik, Aldin Muratović i Adnan Muhović. Nadamo se da će Ustavni sud uvažiti i bit će i Binela Hodžić. Borba se nastavlja ali to ne znači da ćemo da sjedimo. Šta god da se desi mi imamo naše principe i ciljeve prema kojim idemo, kaže Almir Muratović potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.