Pomoćnica ministra, Elfić Zukorlić, na Forumu ljudskih prava – Srbija

Učešće na prvom panelu Foruma uzela je pomoćnica ministra prosvjete, prof. dr Elma Elfić Zukorlić.
Elma-Elfic-Zukorlic1
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, 10. 12. 2021. godine, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog organizovalo je konferenciju pod nazivom “Forum ljudskih prava – Srbija u 2021. godini” u Palati Srbija.

Pozdravnu riječ učesnicima uputio je predsjednik R. Srbije, Aleksandar Vučić, a konferenciju je otvorila ministarka za ljudska i manjinska prava, Gordana Čomić. Učešće na prvom panelu pod nazivom “Društvene grupe i pristup ljudskim pravima” uzela je pomoćnica ministra prosvjete, prof. dr Elma Elfić Zukorlić.

U uvodnom dijelu konferencije učešće su uzeli predsjednik Narodne skupštine, Ivica Dačić, potpredsjednica Vlade, Zorana Mihajlović, ministarka Ministarstva za evropske integracije, Jadranka Joksimović, stalna koordinatorka UN-a u Srbiji, Fransoaz Žakob, šef misije OEBS-a u Srbiji, Jan Bratu, koordinatorka Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji, Nataša Dragojlović i Poverenica za zaštitu ravnopravnosti, Brankica Janković.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.