Pomoćnica ministra, Elfić Zukorlić, na Forumu ljudskih prava – Srbija

Učešće na prvom panelu Foruma uzela je pomoćnica ministra prosvjete, prof. dr Elma Elfić Zukorlić.
Elma-Elfic-Zukorlic1
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, 10. 12. 2021. godine, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog organizovalo je konferenciju pod nazivom “Forum ljudskih prava – Srbija u 2021. godini” u Palati Srbija.

Pozdravnu riječ učesnicima uputio je predsjednik R. Srbije, Aleksandar Vučić, a konferenciju je otvorila ministarka za ljudska i manjinska prava, Gordana Čomić. Učešće na prvom panelu pod nazivom “Društvene grupe i pristup ljudskim pravima” uzela je pomoćnica ministra prosvjete, prof. dr Elma Elfić Zukorlić.

U uvodnom dijelu konferencije učešće su uzeli predsjednik Narodne skupštine, Ivica Dačić, potpredsjednica Vlade, Zorana Mihajlović, ministarka Ministarstva za evropske integracije, Jadranka Joksimović, stalna koordinatorka UN-a u Srbiji, Fransoaz Žakob, šef misije OEBS-a u Srbiji, Jan Bratu, koordinatorka Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji, Nataša Dragojlović i Poverenica za zaštitu ravnopravnosti, Brankica Janković.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.