SPP u Crnoj Gori nudi rješenja koja daju nadu građanima Petnjice

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Kalač naglasio da je najveće iznenađenje za sve učesnike u izbornom procesu veliki porast članstva Stranke pravde i pomirenja i veliki uticaj na kompletan izborni proces.
Hazbija
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

O predstojećim izborima u Opštini Petnjica govorio je i predsjednik Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori gospodin Hazbija Kalač. On je tom prilikom istakao da Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori nudi rješenja koja daju nadu građanima Petnjice za opstanak na rom prostoru.

„Stranka pravde i pomirenja kao što je javnosti poznato je na prethodnim parlamentarnim izborima učestvovala u sklopu koalcije Crno na bijelo, kada se prvi put u historiji Crne Gore desila promjena vlasti. Stranka pravde i pomirenja je prepoznata kao bošnjačka stranka, kao stranka koja baštini i čuva interese bošnjačkog naroda u Crnoj Gori i kod birača, odnosno građana Petnjice svakako da je prepoznata kao stranka koja ima upravo taj politički cilj da objasni političke procese u državi, konkretno u Petnjici, da ponudi šta je to u ovom trenutku najbolje za građane Petnjice i Bihora i u tom smislu postoji značajan odaziv građana u smislu podrške našoj listi.“

Naglasio da je najveće iznenađenje za sve učesnike u izbornom procesu, veliki porast članstva Stranke pravde i pomirenja i veliki uticaj na kompletan izborni proces.

„Ja iz svega ovoga nemam drugi zaključak osim da pozovem birače sa područja Bihora iz opštine Petnjica da se pridruže Stranci pravde i pomirenja, da podrže našu listu, da mijenjamo Petnjicu, da je demokratizujemo, da Petnjica postane stvarni nosilac lokalne uprave, da ne fingira demokratiju i simulira opštinu a da ustvari dozvoljava da njeno stanovništvo ide trbuhom za kruhom, da curi, da nestaje i da Petnjica ostaje bez stanovništva, moramo zaustaviti taj proces. Ovi koji su do sada to radili, pokazalo se šta im je cilj, mi to moramo zaustaviti kako znamo i umijemo, moramo naći način da iskoristimo resurse Petnjice koji su i te kako veliki. Naš program je vrlo konkretan i imamo ljude, sredstva, načine i ideje da vratimo Petnjičane, one koji žele da investiraju u Petnjici, da zastavimo proces iseljavanja i da život u Petnjici jednom krene kako to dolikuje Bihoru i Petnjici.“

 

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.