SPP u Crnoj Gori nudi rješenja koja daju nadu građanima Petnjice

Kalač naglasio da je najveće iznenađenje za sve učesnike u izbornom procesu veliki porast članstva Stranke pravde i pomirenja i veliki uticaj na kompletan izborni proces.
Hazbija
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

O predstojećim izborima u Opštini Petnjica govorio je i predsjednik Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori gospodin Hazbija Kalač. On je tom prilikom istakao da Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori nudi rješenja koja daju nadu građanima Petnjice za opstanak na rom prostoru.

„Stranka pravde i pomirenja kao što je javnosti poznato je na prethodnim parlamentarnim izborima učestvovala u sklopu koalcije Crno na bijelo, kada se prvi put u historiji Crne Gore desila promjena vlasti. Stranka pravde i pomirenja je prepoznata kao bošnjačka stranka, kao stranka koja baštini i čuva interese bošnjačkog naroda u Crnoj Gori i kod birača, odnosno građana Petnjice svakako da je prepoznata kao stranka koja ima upravo taj politički cilj da objasni političke procese u državi, konkretno u Petnjici, da ponudi šta je to u ovom trenutku najbolje za građane Petnjice i Bihora i u tom smislu postoji značajan odaziv građana u smislu podrške našoj listi.“

Naglasio da je najveće iznenađenje za sve učesnike u izbornom procesu, veliki porast članstva Stranke pravde i pomirenja i veliki uticaj na kompletan izborni proces.

„Ja iz svega ovoga nemam drugi zaključak osim da pozovem birače sa područja Bihora iz opštine Petnjica da se pridruže Stranci pravde i pomirenja, da podrže našu listu, da mijenjamo Petnjicu, da je demokratizujemo, da Petnjica postane stvarni nosilac lokalne uprave, da ne fingira demokratiju i simulira opštinu a da ustvari dozvoljava da njeno stanovništvo ide trbuhom za kruhom, da curi, da nestaje i da Petnjica ostaje bez stanovništva, moramo zaustaviti taj proces. Ovi koji su do sada to radili, pokazalo se šta im je cilj, mi to moramo zaustaviti kako znamo i umijemo, moramo naći način da iskoristimo resurse Petnjice koji su i te kako veliki. Naš program je vrlo konkretan i imamo ljude, sredstva, načine i ideje da vratimo Petnjičane, one koji žele da investiraju u Petnjici, da zastavimo proces iseljavanja i da život u Petnjici jednom krene kako to dolikuje Bihoru i Petnjici.“

 

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.