Rukovodstvo Opštine Sjenica u posjeti kod načelnika Općine Ilidža Nermina Muzura

Zajednički stav je da se saradnja treba nastaviti, te da učešće u ovakvim projektima zasigurno može doprinijeti unaprjeđenju odnosa ali i razmjeni iskustava i pozitivnih priča svake od lokalnih zajednica.
image_2021-12-01_213311
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

U posjeti općinskom načelniku Nerminu Muzuru danas su boravili predsjednik Opštine Sjenica Munib Mujagić i predsjednik Skupštine opštine Sjenica Rejhan Kurtović. Jedna od glavnih tema sastanka bila je sublimiranje utisaka s Biznis foruma koji je u augustu ove godine održan u Sjenici, a na kojem je učešće uzela i Općina Ilidža.

Zajednički stav je da se saradnja treba nastaviti, te da učešće u ovakvim projektima zasigurno može doprinijeti unaprjeđenju odnosa ali i razmjeni iskustava i pozitivnih priča svake od lokalnih zajednica. Također, dogovoreno je da će se pokrenuti procedura o bratimljenju dvije općine već na narednoj sjednici Općinskog vijeća te da će se i u narednoj godini nastaviti saradnja na konkretnim projektima ,koji će doprinijeti unaprjeđenju odnosa i aktivnosti koje realiziraju ove dvije općine.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.