Twitter počinje testiranje šoping opcija tokom prenosa uživo

Alat je prvi put najavljen u julu i omogućava brendovima da dodaju širok spektar opcija na svoj profil koji ističe izbor proizvoda.
Twitter-4
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Nakon svog prvog ozbiljnog prodora na e-trgovinu prošlog leta, Twitter je počeo da testira opciju kupovine uživo. Nova funkcija omogućava korisnicima da gledaju emitovanje i kupuju u isto vreme.

Twitter dodaje mnoštvo opcija za e-trgovinu

Prvi prenos kupovine uživo biće predstavljen 28. novembra kada će Walmart biti domaćin Cyber Week striminga sa Jason Derulom. Pevač će provesti oko 30 minuta pričajući o raznim proizvodima, uključujući elektroniku i kućni dekor. Twitter je takođe počeo da testira “Shopping Manager” za koji kaže da će doprineti trgovačkom iskustvu. Pored toga, kompanija proširuje dostupnost “Shop Module”.

Alat je prvi put najavljen u julu i omogućava brendovima da dodaju širok spektar opcija na svoj profil koji ističe izbor proizvoda. Tokom narednih nedelja, kompanija će ovu funkciju predstaviti većem broju trgovaca u SAD-u. U poređenju sa drugim platformama društvenih mreža, Twitter je sporo prihvatio funkciju e-trgovine. Činjenica da kompanija sada dodaje mnoštvo opcija za kupovinu sugeriše da vidi e-trgovinu kao deo svoje budućnosti.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.