Twitter počinje testiranje šoping opcija tokom prenosa uživo

Alat je prvi put najavljen u julu i omogućava brendovima da dodaju širok spektar opcija na svoj profil koji ističe izbor proizvoda.
Twitter-4
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Nakon svog prvog ozbiljnog prodora na e-trgovinu prošlog leta, Twitter je počeo da testira opciju kupovine uživo. Nova funkcija omogućava korisnicima da gledaju emitovanje i kupuju u isto vreme.

Twitter dodaje mnoštvo opcija za e-trgovinu

Prvi prenos kupovine uživo biće predstavljen 28. novembra kada će Walmart biti domaćin Cyber Week striminga sa Jason Derulom. Pevač će provesti oko 30 minuta pričajući o raznim proizvodima, uključujući elektroniku i kućni dekor. Twitter je takođe počeo da testira “Shopping Manager” za koji kaže da će doprineti trgovačkom iskustvu. Pored toga, kompanija proširuje dostupnost “Shop Module”.

Alat je prvi put najavljen u julu i omogućava brendovima da dodaju širok spektar opcija na svoj profil koji ističe izbor proizvoda. Tokom narednih nedelja, kompanija će ovu funkciju predstaviti većem broju trgovaca u SAD-u. U poređenju sa drugim platformama društvenih mreža, Twitter je sporo prihvatio funkciju e-trgovine. Činjenica da kompanija sada dodaje mnoštvo opcija za kupovinu sugeriše da vidi e-trgovinu kao deo svoje budućnosti.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.