Sve više zainteresovanih djevojaka za rad u policiji i kriminalističko-bezbjednosnim službama

Što se tiče Opšteg prava nema neke razlike da li su u pitanju djevojke ili muškarci.
Ilustracija: Duc Tran
Ilustracija: Duc Tran
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Departman za pravne nauke Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru postoji od samog osnivanja. Organizovan je kroz dva modula, Opšte pravo i pravo unutrašnjih poslova

–Ono što karakteriše naš Departman je interaktivna nastava koja je obavezna i kojoj posvećujemo posebnu pažnju. Koriste se najsavremija sredstva i metode u toku predavanja i vježbi s posebnim akcentom na praktičnu primjenu stečenih znanja. Na našem Departmanu rade eminentni stručnjaci priznati profesori ne samo u zemlji već i u regionu posebno kad imamo čast da radimo s njima kao mentorima, neko ko će nadzirati naš rad. Departman za pravne nauke pažnju posvećuje i stalnoj edukaciji nastavnog osoblja. Na taj način dokazujemo, pored sistema kontrole kvaliteta nastavnog procesa da su nam studenti na prvom mjestu jer im želimo pružiti najbolja, najkvalitetnija predavanja da na vježbama zaista primijene teorijsko znanje u rješavanju konkretnih pravnih problema. Što se tiče Opšteg prava nema neke razlike da li su u pitanju djevojke ili muškarci ali kad je riječ o unutrašnjim poslovima sve je više zainteresovanih pripadnica ženskog pola koje žele raditi i u policiji i u kriminalističko-bezbjednosnim agencijama odnosno službama, kaže doc. dr Samra Dečković rukovodilac Departmana za pravne nauke UNINP.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.