Rekonstrukcija će biti završena do kraja jula

Do sada je asfaltirano sedam kilometara puta i na tom dijelu su završena sva tri sloja asfalta, a na dužini od dva km završen je prvi sloj.
Rekonstrukcija će biti završena do kraja jula_619b990ecb275.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Put Pljevlja – Metaljka biće rekonstruisan do kraja jula ove godine, najavio je Miodrag Bakrač iz Uprave za saobraćaj.

“Rok za završetak svih radova je 31. jul 2022. i očekujem da možemo lagano taj rok da ispoštujemo i da taj put predamo učesnicima u saobraćaju”, naveo je Bakrač u emisiji “ABS” na TVCG.

Raniji rok za rekonstrukciju tog puta bio je decembar 2020. On je podsjetio da je vrijednost radova 12,1 milion eura, a ugovor je potpisan sa firmom Crnagoraput. Do sada je asfaltirano sedam kilometara puta i na tom dijelu su završena sva tri sloja asfalta, a na dužini od dva km završen je prvi sloj. Tako da, kako je objasnio Bakrač, do sada je asfaltirano devet km, a ostalo je još oko sedam km i 300 metara.

“Nadamo se da ćemo do početka zime završiti još kilometar i po asfalta, tako da će da ostane još od pet do šest km puta”, kazao je Bakrač i dodao da će put nakon rekonstrucije biti širok šest i po metara.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.