Mubarek preuzimanje amaneta cijenjenom Usami Zukorliću

Čestitka Usami Zukorliću od strane predsjednika BKZ Belgije, povodom preuzimanja funkcije v.d. predsjednika Stranke pravde i pomirenja
11-3
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovako odgovornu poziciju, bez imalo sumnje u ovom trenutku može preuzeti neko ko je najbolje poznavao našeg uvaženog rahmetli Muftiju. Jednoglasna i brza odluka glavnog odbora SPP-a nam govori o snazi i slozi koju je Muftija ostavio u redovima partije koju je osnovao da bude na usluzi narodu Sandžaka. Neko ko se napajao sa samog izvora znanja, mlad, edukovan, ambiciozan i prevashodno neko ko sigurno neće napustiti put i ciljeve koje je zacrtao naš rahmetli Muftija u ovom trenutku je bio idealno rješenje za odluku koju su donijeli na glavnom odboru stranke.Mi koji smo podržavali put i ideje koje je zacrtavao i dobrim dijelom ostvarivao Muftija, bez imalo sumnje, oklojevanha i ustrajno ćemo biti na usluzi do ostvarenja istih.

Još jednom sa hairom da bude do još većih uspjeha inšaAllah.

Predsjednik BKZ Belgija,
Samer KALAČ

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.