Dženan Ademi prvak Srbije u bodibildingu, Ermin Baćićanin treći

Trenera Čepeljca i Dženana Ademija uskoro očekuje novi izazov na Svjetskom prvenstvu u Španiji.
Foto: Muzafer Čepeljac
Foto: Muzafer Čepeljac
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Bodibilding klub Warrior Gym na čelu sa direktorom i trenerom kluba Muzaferom Čepeljcem ispisao je stranicu historije kada je ovaj sport u pitanju. Na državnom prvenstvu održanom u Beogradu nastupio je sa svoja dva takmičara u kategoriji “fizik”.

Dženan Ademi šampion je države u kategoriji “fizik +182”, dok je Ermin Baćićanin zauzeo treće mjesto u kategoriji “fizik do 178”, te se tako okitio bronzanim odličjem.

“Ponosan sam na moje momke, na naš rad i sve ono što smo napravili u ovom pripremnom periodu punom odricanja. Još jedno zlato na ponos našem šeheru. Kako smo i najavili, bili smo gotovo sigurni da vas nećemo razočarati. Hvala svima na podršci, porodici, prijateljima, sponzorima, gradu i Sportskom savezu. Telefon samo zvoni, poruke samo stižu, društvene mreže nam se zapališe. Šta da kažem – hvala Vam ljudi! Vidimo se u Pazaru da proslavimo novi uspjeh”, kazao nam je u kratkom telefonskom razgovoru Muzafer Čepeljac.

Trenera Čepeljca i Dženana Ademija uskoro očekuje novi izazov na Svjetskom prvenstvu u Španiji

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.