Sony objavio zvučnik za vrat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Sony je otkrio svoj prvi bežični zvučnik oko vrata sa Dolby Atmos podrškom. Kompanija kaže da SRS-NS7 nudi impresivno iskustvo kućnog bioskopa bez potrebe za sistemom zvučnika za surround zvuk ili pričvršćivanjem slušalica oko glave.
Sony objavio zvučnik za vrat_6166179d90d11.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Zvučnik oko vrata može se povezati sa dva uređaja istovremeno

Za potpuni Dolby Atmos efekat biće vam potreban Sony Bravia XR televizor i uključeni bežični transmiter. Nakon što povežete adapter i uparite ga sa zvučnikom preko Bluetooth-a, pomoću aplikacije 360 Spatial Sound Personalizer možete snimiti fotografiju uha. Aplikacija će proceniti oblik vašeg uha i optimizovati raspored virtuelnih Dolby Atmos zvučnika za vas.

Kompanija kaže da će transmiter takođe smanjiti zaostajanje zvuka kako bi precizno uskladio zvuk i slike. Bežični transmiter WLA-NS7 možete kupiti zasebno i koristiti ga sa nekim Sony slušalicama za isti efekat.

Uz gledanje televizora sa zvučnikom oko vrata, korisnici ga mogu povezati i sa drugim uređajima. Uparite SRS-NS7 sa pametnim telefonom i možete slušati 360 Reality Audio sa podržanih servisa za strimovanje muzike, kao što su Deezer i Tidal. Korisnici takođe mogu povezati uređaj sa računarom ili tabletom. Sony napominje da fleksibilno dizajniran SRS-NS7 uključuje vezu sa više tačaka, što znači da se može povezati sa dva uređaja istovremeno. Dakle, ako slušate muziku sa računara i na vaš telefon dolazi poziv, možete odgovoriti pritiskom na dugme i koristiti ugrađeni mikrofon. Osim toga, SRS-NS7 je otporan na prskanje. SRS-NS7 košta 300 USD, a TV transmiter 60 USD.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.