Sony objavio zvučnik za vrat

Sony je otkrio svoj prvi bežični zvučnik oko vrata sa Dolby Atmos podrškom. Kompanija kaže da SRS-NS7 nudi impresivno iskustvo kućnog bioskopa bez potrebe za sistemom zvučnika za surround zvuk ili pričvršćivanjem slušalica oko glave.
Sony objavio zvučnik za vrat_6166179d90d11.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Zvučnik oko vrata može se povezati sa dva uređaja istovremeno

Za potpuni Dolby Atmos efekat biće vam potreban Sony Bravia XR televizor i uključeni bežični transmiter. Nakon što povežete adapter i uparite ga sa zvučnikom preko Bluetooth-a, pomoću aplikacije 360 Spatial Sound Personalizer možete snimiti fotografiju uha. Aplikacija će proceniti oblik vašeg uha i optimizovati raspored virtuelnih Dolby Atmos zvučnika za vas.

Kompanija kaže da će transmiter takođe smanjiti zaostajanje zvuka kako bi precizno uskladio zvuk i slike. Bežični transmiter WLA-NS7 možete kupiti zasebno i koristiti ga sa nekim Sony slušalicama za isti efekat.

Uz gledanje televizora sa zvučnikom oko vrata, korisnici ga mogu povezati i sa drugim uređajima. Uparite SRS-NS7 sa pametnim telefonom i možete slušati 360 Reality Audio sa podržanih servisa za strimovanje muzike, kao što su Deezer i Tidal. Korisnici takođe mogu povezati uređaj sa računarom ili tabletom. Sony napominje da fleksibilno dizajniran SRS-NS7 uključuje vezu sa više tačaka, što znači da se može povezati sa dva uređaja istovremeno. Dakle, ako slušate muziku sa računara i na vaš telefon dolazi poziv, možete odgovoriti pritiskom na dugme i koristiti ugrađeni mikrofon. Osim toga, SRS-NS7 je otporan na prskanje. SRS-NS7 košta 300 USD, a TV transmiter 60 USD.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.