Inspirativni razgovori u Rožajama

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nastoji se pospješiti razvoj kulturno-umjetničke scene opština: Rožaje, Bijelo Polje i Petnjica.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

U okviru projekta Culture up Rožaje koji realizuje NVO “Karika” sjutra veče u Galeriji “Hilmija Ćatović” u 18 sati biće organizovani Inspirativni razgovori u kojima će učestovati Selma Đečević, Amela Frljukčić te uvodničar Mirza Luboder.

Projektom NVO “Karika” nastoji se pospješiti razvoj kulturno-umjetničke scene opština: Rožaje, Bijelo Polje i Petnjica kroz organizovanje umjetničkih edukacija, pružanja prostora za kreativna umjetnička izražavanja mladih, organizovanja kulturno-umjetničkih događaja te javne diskusije o kulturi i umjetnosti, organizuje  edukacije crtanja i kreativnog pisanja za koje vlada veliko interesovanje mladih.

Radionice crtanja vodi akademski slikar profesor Aldemar Ibrahimović, a radionice kreativnog pisanja, profesor Agim Ljaić.

Projekat Culture up Rožaje je podržan kroz program  „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stiftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za istraživanje i zaštitu ptica (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Program finansira Evropska unija.

Čitajte više