Inspirativni razgovori u Rožajama

Nastoji se pospješiti razvoj kulturno-umjetničke scene opština: Rožaje, Bijelo Polje i Petnjica.
Inspirativni razgovori u Rožajama_61570d6a747f0.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

U okviru projekta Culture up Rožaje koji realizuje NVO “Karika” sjutra veče u Galeriji “Hilmija Ćatović” u 18 sati biće organizovani Inspirativni razgovori u kojima će učestovati Selma Đečević, Amela Frljukčić te uvodničar Mirza Luboder.

Projektom NVO “Karika” nastoji se pospješiti razvoj kulturno-umjetničke scene opština: Rožaje, Bijelo Polje i Petnjica kroz organizovanje umjetničkih edukacija, pružanja prostora za kreativna umjetnička izražavanja mladih, organizovanja kulturno-umjetničkih događaja te javne diskusije o kulturi i umjetnosti, organizuje  edukacije crtanja i kreativnog pisanja za koje vlada veliko interesovanje mladih.

Radionice crtanja vodi akademski slikar profesor Aldemar Ibrahimović, a radionice kreativnog pisanja, profesor Agim Ljaić.

Projekat Culture up Rožaje je podržan kroz program  „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stiftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za istraživanje i zaštitu ptica (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Program finansira Evropska unija.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.