Neće uspjeti da nas zastraše

Neće uspjeti da nas zastraše_6154f29c21734.jpeg
Ako se ovako divljački ponašaju kada nemaju vlast, šta bi nam tek radili da su uspeli da zauzmu opštinu?
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Nije bilo dosta što su ga kidnapovali i maltretirali. Nije bilo dosta što UBILI jednog od najčestitijih sinova naše čaršije. Nije bilo dosta što su se polomili da smijene direktora, isključivo zato što njima nije po volji. Da li je dosta i da li će stati sa ovim današnjim napadom na direktora Alena Tahirovića NA RADNOM MESTU u toku RADNOG VREMENA??

Ja ću vam reći – neće stati sve dok ih policija ne pohapsi, sve dok tužilaštvo ne podigne optužnicu protiv njih i sve dok ih sud ne bude osudio na dugu, dugu robiju!

Sve dok se to ne dogodi, imamo iluziju da su oni jači od policije i pravosuđa. A nisu! Nisu nikada ni bili. Oni zapravo samo zajedno “rade” i zato su oni saučesnici u svim zlodelima koja nam serviraju.

A ko su oni? Oni su SDP, politička partija koja je odavno “prerasla” okvire politike i koja sa dva fronta obezglavljuje ovaj narod – odozgo, sa pozicije državnih organa koje postavlja Rasim Ljajić i odozdo, sa pozicije kriminala čiji je domaćin opet Rasim Ljajić.
Kao čekić i nakovanj, savršena kombinacija u kojoj se gvožđe izvitoperi, a kako neće čovek.

Šta je sledeće? Šta su sledeće smislili bolesni umovi? Hoće li ponovo napasti direktora dok ga ne dokusure, ili će krenuti redom na sve koji ne priznaju njihovu ,nazovi, silu? Da li sada, gospodo verni glasači i gospodo verni prodavači glasova, vidite da ste baš vi stavili dželatu sekiru u ruke?

Ako se ovako divljački ponašaju kada nemaju vlast, šta bi nam tek radili da su uspeli da zauzmu opštinu?

Ne treba zaboraviti da je SDA predala čak 90% vlasti ovoj kriminalnoj organizaciji, te da je pristala da bude “donja” u koaliciji koja je pokušala da izvede puč.

Zato je apsolutna i nepobitna istina da je Stranka pravde i pomirenja JEDINA BRANA koja nas štiti od potopa i propasti živobare kojom pokušavaju da nas zastraše.

Neće im uspeti.

Nema predaje!

SANDžaklija preporučuje

Šta naši urednici čitaju, gledaju i slušaju svake hefte. Prijavite se za Heftični Bilten i nikad više ne propustite velike priče.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.