Sadržajna turistička ponuda Rožaja potencijal za razvoj

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
„Dan vaše opštine u sebi prožima ideju i bogato naslijeđe antifašizma, što ste i dokazali vašim zalaganjem u borbi za oslobođenje vašeg kraja", kazao je Bečić.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Prirodna bogatstva kojima Rožaje obiluje, kao i autentična i sadržajna turistička ponuda, predstavljaju vrijedan potencijal za uspješan razvoj privrede koji će doprinijeti poboljšanju životnog standarda stanovništva i dati zamajac budućim investicijama i otvaranju novih radnih mjesta, poručio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić u čestitki povodom Dana opštine Rožaje.

„Dan vaše opštine u sebi prožima ideju i bogato naslijeđe antifašizma, što ste i dokazali vašim zalaganjem u borbi za oslobođenje vašeg kraja. Krupnim primjerima u svojoj istoriji uspijevali ste da pokažete koliko cijenite nasljeđe različitosti kao veliko kulturno i istorijsko bogatstvo”, kazao je Bečić.

On je istakao da nepokolebljiva posvećenost ideji multikulturalizma i multietničnosti, te okrenutost jednih na druge, predstavlja jedini vjerodostojni i utabani pravac koji treba da slijede.

“Uprkos zdravstvenim, socijalnim, ali i drugim savremenim izazovima, uvjeren sam da ćete vođenjem dugoročne i planske razvojne politike, uspjeti da spriječite odlazak mladih ljudi iz vašeg kraja. Uz najiskrenije želje da Rožaje u narednom periodu osjeti ubrzan ekonomski i društveni prosperitet još jednom vam čestitam Dan opštine 30. septembar“, naveo je Bečić u čestitki.

Čitajte više