Sadržajna turistička ponuda Rožaja potencijal za razvoj

„Dan vaše opštine u sebi prožima ideju i bogato naslijeđe antifašizma, što ste i dokazali vašim zalaganjem u borbi za oslobođenje vašeg kraja", kazao je Bečić.
Sadržajna turistička ponuda Rožaja potencijal za razvoj_61546a5193bba.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Prirodna bogatstva kojima Rožaje obiluje, kao i autentična i sadržajna turistička ponuda, predstavljaju vrijedan potencijal za uspješan razvoj privrede koji će doprinijeti poboljšanju životnog standarda stanovništva i dati zamajac budućim investicijama i otvaranju novih radnih mjesta, poručio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić u čestitki povodom Dana opštine Rožaje.

„Dan vaše opštine u sebi prožima ideju i bogato naslijeđe antifašizma, što ste i dokazali vašim zalaganjem u borbi za oslobođenje vašeg kraja. Krupnim primjerima u svojoj istoriji uspijevali ste da pokažete koliko cijenite nasljeđe različitosti kao veliko kulturno i istorijsko bogatstvo”, kazao je Bečić.

On je istakao da nepokolebljiva posvećenost ideji multikulturalizma i multietničnosti, te okrenutost jednih na druge, predstavlja jedini vjerodostojni i utabani pravac koji treba da slijede.

“Uprkos zdravstvenim, socijalnim, ali i drugim savremenim izazovima, uvjeren sam da ćete vođenjem dugoročne i planske razvojne politike, uspjeti da spriječite odlazak mladih ljudi iz vašeg kraja. Uz najiskrenije želje da Rožaje u narednom periodu osjeti ubrzan ekonomski i društveni prosperitet još jednom vam čestitam Dan opštine 30. septembar“, naveo je Bečić u čestitki.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.