ZSD i HO BFD organiziraju tribinu “Pod okriljem šehadeta”

Na tribini će se obratiti hfz. dr. Hilmija ef. Redžić, hfz. Haris ef. Kalač, te Emir ef. Rahić.
ZSD i HO BFD organiziraju tribinu: “Pod okriljem šehadeta” u znak sjećanja na rahmetli Edina Hamidovića_6138113201215.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Prošlo je više od mjesec dana kako je naočigled svoje porodice na šetalištu u Sjenici ubijen novinar i humanista Edin Hamidović. Godinama unazad bio je poznat kao čovjek koji je bio dio svake humane akcije koju je sprovodila Humanitarna organizacija “Bošnjaci Frankfurta i dijaspore”, kao i Zajednica sandžačke dijaspore.

Tim povodom u nedjelju, 12. septembra sa početkom u 16h u hotelu Sej Sandžak u Maintalu organizira se tribina: “Pod okriljem šehadeta”, u znak sjećanja na rahmetli Edina Hamidovića.

Na tribini će se obratiti hfz. dr. Hilmija ef. Redžić, hfz. Haris ef. Kalač, te Emir ef. Rahić. Za prisustvo na tribini potreban je PCR test ili dokaz o vakcinaciji. Rezervacije na broj telefona: +49 176 48625300 – Besim Fehratović. Dobro došli.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.