Po prvi put Prijepolje domaćin biciklističke trke “Kroz Srbiju”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Direktorica TO Prijepolje Ilda Čolović istakla je da to predstavlja veliku čast za ovu opštinu koja, polako, postaje prepoznata kao opština koja odlično radi na afirmaciji sporta i svoje kulturne i prirodne baštine.
Novi uspjeh TO Prijepolje: Po prvi put Prijepolje domaćin biciklističke trke: “Kroz Srbiju”_6138b8afbb917.jpeg
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Novo!
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Ovogodišnja Međunarodna biciklistička trka “Kroz Srbiju” startovaće u četvrtak iz Požarevca i na njoj će učestvovati 22 ekipe sa 132 vozača na preko 600 kilometara vožnje. Jedan od domaćina je i opština Prijepolje, gdje će takmičari boraviti skoro dva dana. Direktorica TO Prijepolje Ilda Čolović istakla je da to predstavlja veliku čast za ovu opštinu koja, polako, postaje prepoznata kao opština koja odlično radi na afirmaciji sporta i svoje kulturne i prirodne baštine.

“Velika nam je čast što će opština Prijepolje po prvi put biti jedan od domaćina biciklističke trke “Kroz Srbiju” koja će sutra iz Požarevca krenuti u prvu od četiri etape ukupne duzine 601,4 km. Drago nam je što će svi učesnici boraviti kod nas skoro dva dana i što će poslednja etapa krenuti iz Prijepolja. Ovu 61. Međunarodnu trku prenosiće Radio televizija Srbije, gdje će se promovisati naša kulturna baština, prirodne ljepote, naša turistička ponuda pod sloganom “Iz Prijepolja s ljubavlju” koja našu opstinu afirmiše kao turističku destinaciju”, kazala je Ilda Čolović.

Trku “Kroz Srbiju” organizuje Biciklistički savez Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, gradova domaćina i sponzora.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

Budimo prijatelji

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.