Novi prelasci odbornika BS u SPP u južnom Sandžaku

Muatović kazao da je SPP stranka budućnosti za bošnjački narod u Crnoj Gori i pozvao Bošnjake u Bihoru, Crnoj Gori i dijaspori da podrže SPP na budućim izborima
Novi prelasci odbornika BS u SPP u južnom Sandžaku_6135f83f89182.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Stranke pravde i pomirenja (SPP) u Crnoj Gori bilježi tendenciju priliva novog članstva. Posljednjih nedjelja nekoliko visokih funkcionera Bošnjačke stranke (BS) odlučilo je da svoj politički angažman nastavi kroz SPP. Nakon Adnana Muhovića, SPP-u se pridružio i Aldin Muratović, koji je novoimenovan za predsjednika OO SPP Petnjica.

Muatović kazao da je SPP stranka budućnosti za bošnjački narod u Crnoj Gori i pozvao Bošnjake u Bihoru, Crnoj Gori i dijaspori da podrže SPP na budućim izborima

“Poštovani gradjani naše opštine,  ovih dana je završna faza potonuća broda bivše vlasti, a brod koji tone, normalno je da putnici vrište u težnji za spašavanjem. Zato razumijemo otrovne izjave kvazi političara,  kriminalaca i sveukupnih lopova ove države, kako bi se zaštitili od budućih zdravih institucija države Crne Gore. Pravimo zdravu državu Crnu Goru,  gdje će se svaki njen gradjanin osjećati komotno i slobodno, bez obzira na to kojoj vjeri i naciji pripada.Prijateljima iz BS poručujem da neću vratiti odbornički mandat,  iz razloga što sam ga ja zaslužio i dobio ne zahvaljujući njima,  već gradjanima naše opštine,  jer dok sam ja radio na terenu mnogi su spavali dubokim snom. Drugo,  kao odbornik u Skupštini opštine Petnjica u potpunosti sam opravdao povjerenje građana i skoro da nije bilo tačke dnevnog reda rada Skupštine da nijesam aktivno učestvovao,  dok su i tada neki spavali. Na kraju,  sve što sam radio,  radio sam u interesu gradjana naše opštine i bošnjačkog naroda u Crnoj Gori,  tako ću činiti i dalje, jer naši građani to zaslužuju. Budite zdravo i uživajte u porodičnoj atmosferi u OO BS Petnjica”, rekao je Aldin Muratović.

Stranka pravde i pomirenja od sada će imati dva odbornika u Skupštini opštine Petnjica Aldina i Almira Muratovića.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.