Novi prelasci odbornika BS u SPP u južnom Sandžaku

Muatović kazao da je SPP stranka budućnosti za bošnjački narod u Crnoj Gori i pozvao Bošnjake u Bihoru, Crnoj Gori i dijaspori da podrže SPP na budućim izborima
Novi prelasci odbornika BS u SPP u južnom Sandžaku_6135f83f89182.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Stranke pravde i pomirenja (SPP) u Crnoj Gori bilježi tendenciju priliva novog članstva. Posljednjih nedjelja nekoliko visokih funkcionera Bošnjačke stranke (BS) odlučilo je da svoj politički angažman nastavi kroz SPP. Nakon Adnana Muhovića, SPP-u se pridružio i Aldin Muratović, koji je novoimenovan za predsjednika OO SPP Petnjica.

Muatović kazao da je SPP stranka budućnosti za bošnjački narod u Crnoj Gori i pozvao Bošnjake u Bihoru, Crnoj Gori i dijaspori da podrže SPP na budućim izborima

“Poštovani gradjani naše opštine,  ovih dana je završna faza potonuća broda bivše vlasti, a brod koji tone, normalno je da putnici vrište u težnji za spašavanjem. Zato razumijemo otrovne izjave kvazi političara,  kriminalaca i sveukupnih lopova ove države, kako bi se zaštitili od budućih zdravih institucija države Crne Gore. Pravimo zdravu državu Crnu Goru,  gdje će se svaki njen gradjanin osjećati komotno i slobodno, bez obzira na to kojoj vjeri i naciji pripada.Prijateljima iz BS poručujem da neću vratiti odbornički mandat,  iz razloga što sam ga ja zaslužio i dobio ne zahvaljujući njima,  već gradjanima naše opštine,  jer dok sam ja radio na terenu mnogi su spavali dubokim snom. Drugo,  kao odbornik u Skupštini opštine Petnjica u potpunosti sam opravdao povjerenje građana i skoro da nije bilo tačke dnevnog reda rada Skupštine da nijesam aktivno učestvovao,  dok su i tada neki spavali. Na kraju,  sve što sam radio,  radio sam u interesu gradjana naše opštine i bošnjačkog naroda u Crnoj Gori,  tako ću činiti i dalje, jer naši građani to zaslužuju. Budite zdravo i uživajte u porodičnoj atmosferi u OO BS Petnjica”, rekao je Aldin Muratović.

Stranka pravde i pomirenja od sada će imati dva odbornika u Skupštini opštine Petnjica Aldina i Almira Muratovića.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.