Počela prodaja festivalskih ulaznica za EXIT 2022!

Kralj alternativnog rocka Nick Cave sa svojim bendom The Bad Seeds i velikan elektronske scene Boris Brejcha prvi su potvrđeni headlineri 21. izdanja EXIT festivala.
Počela prodaja festivalskih ulaznica za EXIT 2022, prvi headlineri Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha!_6132e8054db5f.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Ranije nego ikada počinje prodaja četvorodnevnih ulaznica za EXIT festival! Za izdanje 2022. već su objavljeni prvi headliner – veliki Nick Cave i njegovi The Bad Seeds nastupit će na glavnoj bini 8. jula, a na Dance Arenu stiže moćni Boris Brejcha. Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za 8. juli su u redovnoj prodaji od danas u podne na exitfest.org.

Festivalski kompleti mogu se kupiti po cijeni od 118 KM, uz popust od čak 60 odsto. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. juli, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cijenama, sa preko 40 odsto popusta. Cijena regularnih jednodnevnih ulaznica je 62KM, fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 82KM, a VIP po cijeni od 210KM. Ove ulaznice se mogu kupiti iskIjučivo online putem sistema kupikartu.ba, a zalihe po ovim cijenama su izuzetno ograničene.

Kralj alternativnog rocka Nick Cave sa svojim bendom The Bad Seeds i velikan elektronske scene Boris Brejcha prvi su potvrđeni headlineri 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svijetu, predvođen rock propovjednikom zagrmjet će sa glavne bine festivala u petak, 8. jula, dok će utemeljivač high tech minimal techna i jedan od apsolutnih miljenika klupske publike nastupiti na Dance Areni.

Ovogodišnji EXIT, koji je posjetilo više od 180.000 ljudi, bio je prvi veliki internacionalni muzički festival koji se održao od početka pandemije! Neki od najvećih svetskih medija, od britanskih BBC-a, Guardiana i IQ Mag-a, preko američkih Billboarda, Veriety-a i Pollstar-a, izvještavali su o festivalu koji je ponovo ujedinio posjetitelje i izvođače, i označio početak oporavka festivalske i muzičke industrije.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.