DIOR Sauvage Elixir: Snažan, elegantan i tajanstven

Simbolizirajući kreativnost i autentičnost, Sauvage slavi tehnike i stručnost izuzetnih muškaraca, potpuno posvećenih svojoj umjetnosti.
DIOR Sauvage Elixir: Snažan, elegantan i tajanstven_612d776fe48a3.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Oštri duhovi, koncentrirana magija i najčistija kvintesencija susreću se u eliksiru koji je svijet krajnosti. Gust poput tamne noći i rijedak poput krvavog mjeseca, kuća Dior predstavlja novi Sauvage Elixir. Odvažna kuća Dior, poznata po svojoj pionirskoj duši, otvara nove puteve, pomičući granice s ovim novim eliksirom koji ima koncentraciju bez presedana, dosad neviđenu.

Sauvage Elixir je neočekivan miris. Upečatljiv, iznenađujući i istraživački. Poput jake, guste žestice s neposrednim utjecajem, pomiče granice, prihvaćajući izazov razine ultrapotentnosti koja do sada nije postojala u svijetu parfema. Očaravajući napitak, za očaravajuće zadovoljstvo. Izravna emocija zapanjujuće moći koja odnese sve, jednim čistim potezom.

Sauvage Elixir je kompozicija koja vidi svaku notu sviranu precizno. François Demachy je postigao rezultat, usudio se pojaćati zvuk a smanjiti orkestar kako bi pojačao njihovu moć. Iz ovog pojednostavljenog rada proizlazi paradoks intenzivnog bogatstva. Bilo da je drvenasta, svježa ili začinska, svaka nota je vesela, eksplozivna, upečatljiva i prožimajuća.

Koncentracija koja oduzima dah

Velikodušan i nijansiran, Sauvage Elixir elegantno si dopušta biti  ultra-prisutan miris. Njegov muški potpis, prepoznatljiv među ostalim, itekako je prisutan, ali poziva na novu odvažnost u obliku profinjenog i svladanog viška. Takvi ekstremi omogućeni su zahvaljujući Diorovoj zahtjevnoj prirodi, neuobičajenoj samo po sebi, i zahvaljujući sirovinama odabranim zbog njihove plemenite prirode. Novi, prilagođeni aspekti  otkrivaju jedinstvenu eleganciju koju je Dior izradio za Dior. Kao i uvijek intenzivan, ovaj čarobni napitak izbjegava da bude težak i zadržava svoju iskonsku svježinu. Izvirući iz precizne redukcije, izraz je rijetkog luksuza.

Sauvage posjeduje bitne note kojima sam htio ostati vjeran, krećući se prema neviđenoj gustoći. Kako bih postigao potenciju, izbjegavajući kakofoniju, odlučio sam ga ogoliti i izložiti njegovu strukturu, zadržavajući samo njegove obrise. Ovaj eliksir je poput kontinuirane, jasne i precizne linije gravure. Njegov miris je zapanjujuće dubok i gust, kaže François Demachy, Diorov kreator parfema.

Duša Sauvagea

Ovaj eliksir odvažno reinterpretira kultnu svježinu Sauvagea. François Demachy odlučio ga je precizno začiniti i iznijeti zadivljujuću, po mjeri uzgajanu lavandu, profinjenu u svojoj snazi, izražajnu u svojim nijansama i vrijedna u organskim svojstvima. Sauvage ne bi bio divlji bez uvodne eksplozije agresivnih agruma.

Gornja nota uzdiže se oštrim mlazom živahnog i izdržljivog grejpa. Poziva začine na pričuvu i oni stižu zajedno, ističući se zahvaljujući procesu ekstrakcije na niskim temperaturama koji čuva njihove mirise. Neki donose toplinu i senzualnost, poput visoko začinjenih esencija cimeta i muškatnog oraščića. Drugi su svježiji, omotani zadovoljstvom i aromatičnim kardamom. Oni se međusobno podržavaju, izviru i udaraju, prije nego što pozdrave notu nalik na žestoka pića koja se razotkriva s apsolutom martinikanskog ruma, upotpunjavajući ovo muževno, odmah atraktivno otvaranje.

Odmah nakon ove upečatljive najave, svježe note poprimaju izvanrednu, intenzivnu, ali uglađenu amplitudu. Od samog početka evocirajući i utješni miris prepoznatljiv je kao lavanda, vječno svježi divlji cvijet. Pa ipak, zapanjujuće, neočekivano plemstvo iznenađuje nas. Rezultat je mješavine nekoliko žetvi, koje je posebno odabrao François Demachy.

Toplina drveta

Odmah nakon ove lavande, sa svojim izuzetnim cvjetnim i vezivnim svojstvima, stiže toplina drveta. Akord jantara, snažan potpis Sauvagea, otkriva se u svim nijansama baršunastog i senzualnog blagog duhana. Potpuno je omotač, i prekriva bazu, pojačanu  slatkom notom sladića. Uz njih, haićanski vetiver ostavlja svoj pomalo zemljani muški otisak, koji izvrsno razgovara sa sočnim, oštrim nagovještajem dugotrajnog grejpa.

Srce pačuli esencije okružuje ih, stvarajući veze između ovih eklektičnih šuma. Iz srca tropske indonezijske šume, gdje je prvo destiliran na tradicionalan način, u ložionici na drva, ovaj je pačuli otputovao u Grasse, gdje je prošao nekoliko krugova frakcijske destilacije. Ovaj postupak omogućuje Françoisu Demachyju da izolira aspekte i prekomponira Diorov potpis po mjeri pačulija. Lakši, oslobođen vlažnih naglasaka, ova uglačana nota pruža modernu pratnju isprepletenu u vrtlogu note tamjana. Sveti miris s izvanrednim vezivnim svojstvima, nota tamjana čini čuda svojim sjajem, obavija bez maskiranja, I slaže a ne mijenja. Savršen je pratilac.

Potpuni i snažni, Sauvage Elixir luksuzni je manifest. Koncentriran do opojnih razina, njegova začinjena svježina opsjeda osjetila i nikada ne pušta.

Bočica

Očaravajući napitak smješten u kutiji, a otvoriti ga je poput ispuštanja čarolije. Ova noćna bočica odgovara svom imenu. Sauvage Elixir koncentrira svoju izvanrednu moć u novom kućištu ponoćno plavog stakla, u jedinstvenom formatu od 60 ml. Ova dragocjena bočica stilizirana kao bočica ukrašena je s više znakova sofisticiranosti. Njegovo čarobno ime postavljeno je u srebrnoj boji na etiketi izdubljenoj u staklu, dok svjetlo hvata podnožje u obliku kupole. Snažan, elegantan i tajanstven.

Johnny Depp, apsolutna ikona

On stoji sam u noći plave boje, pod okom žarkog mjeseca, korača preko ogromne, hipnotizirane pustinje koja se proteže dokle pogled seže. Ova noćna divljina je bez ukrasa i tajanstvena. Ekstremna, nepoznata i simbolična zemlja koja samo njemu pripada. Pod budnim okom  Mondina, junak s gitarom je okružen čoporom vukova, sjedinjen s dušom Sauvage više nego ikad prije. Beskompromisno, duboko, autentično. On je on, u cijeloj svojoj biti, njegove istine. Johnny Depp, karizmatičniji nego ikad, on utjelovljuje gustu magiju ovog novog ultra moćnog eliksira. U crnoj koži, senzualan je i robustan. Nikada nije bio tako očaravajući, tako rock’n’roll.

Priča o slobodnom čovjeku, rijetkim tehnikama i istini

Simbolizirajući kreativnost i autentičnost, Sauvage slavi tehnike i stručnost izuzetnih muškaraca, potpuno posvećenih svojoj umjetnosti. Muškarci koji su, odakle god došli i koje god da su zvanja, cijeli život posvetili svojoj strasti.

Ova predanost se očituje kod Philippe Soguel, francuskog destilera lavande  s izuzetno visokim standardima, koji stvara novu, izrađenu po mjeri lavandu neotkrivenih kvalitete za Dior Parfums.

James Trussart također, Francuz koji živi u Los Angelesu, izrađuje gitare sa čeličnim kućištem koje su apsolutni must have, a cijene ih najveće rock zvijezde. Za Sauvage stvara prilagođeno čudo, u potpunosti dizajnirano za Johnnyja Deppa.

Sauvage je također susret dvaju umova: Françoisa Demachyja i Johnnyja Deppa, koji slobodno raspravljaju o svojoj kreativnoj inspiraciji. Između gitarskog riffa i mirisa ovog novog eliksira. Naravno, sve je u notama.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.