Beyonce kao Audrey Hepburn u filmu ‘Doručak kod Tiffanyja’

Ovo je ujedno i prvi put da se Beyonce i Jay-Z pojavljuju zajedno u nekom projektu, od objave zajedničkog singla Crazy in love.
Beyonce kao Audrey Hepburn u filmu ‘Doručak kod Tiffanyja’_612d5d673f3aa.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Slavni par, Beyonce i Jay-Z, zvijezde su nove kampanje About love modnog brenda Tiffany&Co. Na fotografijama za kampanju luksuznog nakita, koje je snimila Mason Poole, Beyonce nosi crnu haljinu, koja predstavlja modernu interpretaciju ikonične toalete Audrey Hepburn iz filma Doručak kod Tiffanyja, iz 1961. godine. I ostatak outfita stilizovan je po uzoru na onaj iz filma, te su se na pjevačici raskošnog vokala našle i mrežaste rukavice, dok je frizura bila nešto opuštenija verzija od one koju nosi glavna junakinja Holly Golightly, prilagođena 2021. godini.

Kao još jedan dodatak ovom luksuzu, moćan par je fotografisan ispred, nikad ranije viđene, slike Equals Pi, umetnika Jean-Michel Basquiata. Ovo je ujedno i prvi put da se Beyonce i Jay-Z pojavljuju zajedno u nekom projektu, od objave zajedničkog singla Crazy in love.

Kampanja također označava veliki trenutak u historiji mode. Queen Bee nosi dijamantsku Tiffany ogrlicu, koja teži 128.54 karata. Od kada je otkrivena 1877 godine, nosile su je samo tri žene na svijetu: Mary Whitehouse (žena američkog diplomate Edwina Sheldona Whitehousea), Audrey Hepburn i Lady Gaga na dodjeli Oskara 2019. Ovo je također prvi put da se legendarni kamen nosi zarad marketinške kampanje.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije.

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.