Ljajić anagažovao Hodžića u Ministarstvu turizma

Kako Sjeničke novine pišu, po srijedi je ucjena!
NAGRADA ZA PRLJAVE POSLOVE – Ljajić anagažovao Hodžića u Ministarstvu turizma_612971fcd8eea.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Kako Sjeničke novine saznaju, lice protiv koga se trenutno vodi krivični postupak zbog otmice direktora škole i član bande koja je likvidirala Edina Hamidovića, nagrađen je 10.08. ove godine od strane Rasima Ljajića mjestom savjetnika u Ministarstvu turizma i to samo četiri dana nakon što je pomenuta banda upucala Edina, a na dan kad mu se stanje naglo pogoršalo.

Kako Sjeničke novine pišu, po srijedi je ucjena!

Naime, neimenovani izvor tvrdi da je razlog skandaloznog angažmana ucjena Rasima Ljajića zbog više audio zapisa, a da je pucanje u Edina bio okidač i signal koliko daleko mogu da idu ukoliko bivši ministar ne udovolji zahtjevima perjanice bande.

Naime, u neformalnim razgovorima sa tadašnjim ministrom, pomenuto lice je mobilnim telefonom više puta usnimilo Rasima kako pogrdno govori o predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Kao potvrdu svojih pisanja Sjeničke novine objavile su dokument sa prijavom na socijalno osiguranje u kojem se vidi Hodžić angažovan u Ministarstvu turizma i telekomunikacija.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.