Fest.033: Burak Yeter i mnogi drugi 11.9. na Bijeloj tabiji

Fest.033 će svojim jednodnevnim lineup-om prirediti spektakularnu završnicu ljetne zabave u Sarajevu ali ujedno i najaviti jedan jedinstveni muzički festival koji će od 2022. godine se održavati na Bijeloj Tabiji.
Fest.033: Burak Yeter i mnogi drugi 11.9. na Bijeloj tabiji_61296be64b0b2.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Fest.033 za drugu sedmicu septembra u Sarajevu najavljuje prvo izdanje ovog festivala, koji će ove godine, tokom samo jednog dana trajanja, napraviti uvertiru za muzički događaj koji će se od iduće godine održavati u Sarajevu u trajanju od 3 dana.

Ovogodišnji headliner je poznati turski producent i DJ, sa adresom u Amsterdamu, Burak Yeter, a prije njega na sceni će se pojaviti Zlijay i Katze. Nakon Buraka Yetera, uslijedit će i afterhours party gdje će publiku će do ranih jutarnji sati zabavljati Drop Department b2b Coem.

Karte za ovaj jednodnevni festival su u prodaji u sistemu kupikartu.ba. Cijena regularne ulaznice je 10,00 KM, a VIP ulaznice 25,00 KM. ViP ulaznica uključuje korištenje posebne VIP zone te pogodnosti pri kupovini pića.

Karte će u zavisnosti od dostupnosti, biti moguće kupiti i na ulazu na dana događaja.

Fest.033 će svojim jednodnevnim lineup-om prirediti spektakularnu završnicu ljetne zabave u Sarajevu ali ujedno i najaviti jedan jedinstveni muzički festival koji će od 2022. godine se održavati na Bijeloj Tabiji. Posebnost ovog festivala je i sama lokacija održavanja – Bijela tabija. Organizatori će uz podršku sponzora i lokalnih partnera učiniti sve da upravo ova lokacija sa sigurnosnog aspekta bude spremna da primi veliki broj posjetitelja.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.