Počelo asfaltiranje značajnog puta u Rožajama

Naredne godine u okviru druge faze projekta asfaltiraće se i preostalih 200 metara puta.
Počelo asfaltiranje značajnog puta u Rožajama_61147963eb62a.jpeg
Novo!
Close
Sačuvajte članke sa nalogom

Nakon što se prijavite preko Cafe Sandžak, možete sačuvati priče i lako ih pregledavati kasnije na bilo kojem uređaju.

Ovaj članak može da se sluša Poslušajte tekst koji slijedi u nastavku

Počelo je asfaltiranje puta koji povezuje nekoliko rožajskih mjesnih zajednica. Mještani su na tu investiciju čekali više od deceniju i po, a kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog loše infrastrukture prije nekoliko godina blokirali su saobraćaj na toj dionici.

Nakon skoro dvodecenijske borbe sa lokalnim vlastima mještani Klanca, Gornje Lovnice i Donje Lovnice, Ćosovice i drugih okolnih mjesta dobiće asfaltni prilaz do svojih domova.

“Mislim da ovo neće biti posljednja investicija koja je rađena u našoj mjesnoj zajednici… Ovaj put je nama životno pitanje”.

“Mi smo prezadovoljni, poslije dugo godina mi smo napokon dobili asfalt…”

Putna trasa u dužini od pet i po kilometara biće u potpunosti rekonstruisana. Naredne godine u okviru druge faze projekta asfaltiraće se i preostalih 200 metara puta.

Vrijednost radova se procjenjuje na 340.000 eura.

Iz lokalne samouprave poručuju da uprkos umanjenom kapitalnom budžetu nalaze načine da ojačaju putnu infrastrukturu na teritoriji cijele opštine.

“Pokušavamo da nađemo najbolja moguća rješenja, cilj nam je da izradimo putnu infrastrukturu, kako bi poboljšali život građana, da ostanu na selima, da stvaraju i da grade u budućnosti”, kazao je predsjednik Opštine Rožaje  Rahman Husović.

Heftični bilten

Nikad više ne propustite veliku priču od Sandžaklije. Prijavite se za Heftični Bilten i svake hefte primajte e-mail s pričama koje morate pročitati.

Čitajte više

Search
Search

Slušajte audio izdanja magazina Sandžaklija

HEFTIČNI BILTEN

Prijavom na Heftični Bilten slažete se sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti.